четвер, 20 вересня 2012 17:44

Олена Ряснова на фітнес витрачає тисячу гривень

Олена Ряснова на фітнес витрачає тисячу гривень
"З березня по листопад бігаю на вулиці, а взимку — на доріжках" Фото: ivona.bigmir.net

Переможниця шоу "Холостяк" Олена Ряснова, яка нещодавно розійшлася із британським принцом Френсісом Метью, по чотири рази на тиждень займається спортом. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Спочатку година фітнесу, потім бігаю по 5-10 кілометрів, тримаючи пульс в межах 120-140 ударів на хвилину. Зараз хочу прокачати всі м'язи на тілі, бо ще не скинула 10 кілограм, які набрала на зйомках "Холостяка". З березня по листопад бігаю на вулиці, а взимку — на доріжках. В середньому на фітнес в місяць витрачаю тисячу гривень", - зазначає дівчина.

Зараз Ряснова перекваліфікувалася у телеведучу, але за спеціальністю вона енергоменеджер. Має математичний склад розуму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой "Холостяка" Френсіс Метью розійшовся із Оленою Рясновою

"В інституті я змінила математику на фізику, перевівшись із економічного на факультет енергетичного менеджменту. Хоч в мене була золота медаль, але вступала я на загальних умовах. Спочатку здавала математику. Написала відповіді за 20 хвилин, бо в школі найкраще знала цей предмет. Але всі у приймальній комісії подумали, що я списувала. Запропонувала їм написати ще один білет при них же. Відповіла правильно, але викладачі все одно не вірили. Поставили нижчий бал і я мусила здавати ще два екзамени. Мала 70% знижки на навчання, а це всього тисяча гривень в рік. Але подумала, що економіка буде для мене залегкою. Шкільний рівень я знала на зубок, і не хотіла втратити п'ять років часу, так нічого нового не навчившись. Вирішила перевестися на енергетичний менеджмент, бо там основним предметом була фізика. В школі вона мені давалась найтяжче. Батьки були в шоці від мого рішення, але погодились. Так я стала енергоменеджером", - зауважила Олена.

Зараз ви читаєте новину «Олена Ряснова на фітнес витрачає тисячу гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути