Ексклюзиви
пʼятниця, 04 листопада 2011 19:01

Другим "Холостяком" стане британський принц

Другим "Холостяком" стане британський принц

Головним героєм другого сезону реаліті-шоу "Холостяк" стане 33-річний британець Френсіс Метью. Він нащадок царської династії Романових. Його мати принцеса Ольга Романова, яка є в кровній родині з Єлизаветою ІІ.

Про це Gazeta.ua розповіли в прес-службі телеканалу СТБ.

"Хоч я і виріс в Британії, але завжди цікавився своїм родом і хотів би повернутися до слов'янського коріння. До речі, найромантичніші стосунки в моєму житті були саме з дівчиною з України. На жаль, вони продовжились лише кілька тижнів. Але в пам'ять про них я ношу обручку на правій руці. Тому по-дурному було б відмовитися від такої пропозиції як "Холостяк". Мені здається, що це знак долі. Моя мама, до речі, також підтримує моє рішення", - відзначає британський принц.

Головний керівник проекту Ксенія Бугрімова каже, щоб знайти нового героя, передивилися масу претендентів.

"Ми дуже хотіли знайти унікального чоловіка і протилежність герою першого сезону. Френсіса виховали в справжніх дворянських традиціях. Він дуже мужній і в той же час дуже зворушливий. Жив в різних країнах світу, а тепер хотів би створити сім'ю", - зауважує Бугрімова.

Останні вісім років Френсіс займається фотографією. Він знімає фешн-історії для "VOGUE", "GQ" та "ELLE". Допомагав запускати "VOGUE" в Індії, де й жив останні роки. Зробив фотоальбом роду Романових, де задокументував всю історію царської династії.

Зараз ви читаєте новину «Другим "Холостяком" стане британський принц». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути