Ексклюзиви
четвер, 03 червня 2010 05:30

Безробітний холостяк виграв 200 тисяч гривень

Автор: фото: Геннадій ГНИП
  Віталій Скрипник біля будинку в Чернігові. Він виграв у лотерею 200 тисяч гривень. Але хоче влаштуватися на роботу, бо вважає, що цих грошей замало, аби жити на відсотки
Віталій Скрипник біля будинку в Чернігові. Він виграв у лотерею 200 тисяч гривень. Але хоче влаштуватися на роботу, бо вважає, що цих грошей замало, аби жити на відсотки

29-річний Віталій Скрипка з Чернігова виграв 200 тис. грн у лотерею "Лото-Забава". Грошей ще не отримав, обіцяють віддати протягом півроку. За вигране хоче зробити ремонт у квартирі та з"їздити у Крим.

Віталій живе з матір"ю 58-річною Антоніною Василівною. Вона сама виховала двох синів — Віталія і його брата-інваліда Володимира. На сходовій клітці біля двокімнатної квартири Скрипок стоять старі рами та двері. Коридор заставлений цементом, гіпсом. У кухні поштукатурені стіни. Майстер-сусід здирає зі стелі побілку.

— Бачите, злидні які, — показує помешкання господиня. — 30 років тут ремонту не було. Як здали будинок, так і жили досі. Я вийшла на пенсію, почала відкладати гроші на ремонт. Назбирала 13 тисяч гривень. Поміняли вікно на кухні, підрівняємо стіни, перекладемо плитку, вставимо нові двері. На цьому б і закінчили, якби не виграш. Раз у житті пощастило. Ми все життя граємо. Сестра казала: "Ну і дура!". А ми вірили. У Галки, сусідки, позичу п"ятірку і витрачаю на лотерею. Повезло двічі — вигравала по 5 гривень. А тут — 200 тисяч!

Із Віталієм виходимо із запиленої квартири. Сідаємо на лавку під під"їздом.

У сусідки позичу п"ятірку і витрачаю на лотерею

— Білет купив я, а дзвонила в лотерею мама, — говорить російською. — Комп"ютер вибрав її номер телефону. У Київ я поїхав сам. Коли у студії сказали про виграш, у мене на очі навернулися сльози. Нам же так треба гроші. Брат робить не може. Я років 10 у будівельній компанії "Домобудівник" виготовляв бетонні панелі. Торік скоротили. Тепер помагаю розвантажувать речі на ринку. Мене по телевізору бачив весь під"їзд. А потім сусіди зустрічали з Києва. Мати випивку, закуску винесла. Прийшли друзі з сусідніх будинків. "Мочили" до вечора.

Два тижні тому пішов у "Домобудівник" запитать, чи не появилася робота. Колеги вітали з виграшем. А начальниця цеху, Маргарита Миколаївна, фиркнула: чого, мовляв, прийшов. Я все одно хочу працювати. Сума ж не така велика, щоб покласти в банк і жити на відсотки. Відремонтуємо квартиру. Може, ще в Крим з"їжджу відпочити. Дівчини в мене немає, витрачатися нема на кого.

Зараз ви читаєте новину «Безробітний холостяк виграв 200 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути