субота, 18 листопада 2006 10:54

Том Круз і Кеті Холмс одружаться за обрядом сектантів

 

Весілля голлівудської кінозірки Тома Круза, 44 роки, і його подруги Кеті Холмс, 27 років, відбудеться сьогодні в середньовічному замку Браччано на березі однойменного озера під Римом.

Церемонія пройде відповідно до обряду секти "саєнтології", прихильником якої є Круз. На весілля запрошено близько 500 гостей, серед яких безліч світових знаменитостей. Плаття нареченої і костюм нареченого створені знаменитим стилістом Джорджо Армані, який, як передбачається, буде серед гостей.

Круз і Холмс разом з донькою Сурі прибули до Риму три дні тому і поселилися в готелі поряд із знаменитими Іспанськими сходами. Очікувалося, що Том і Кеті поєднуються шлюбом не тільки "по саєнтологічному", але і по католицькому обряду, проте цього не сталося. Очевидно, двічі розведеному саєнтологу не вдалося отримати дозвіл на вінчання у католицьких ієрархів.

На весіллі будуть присутні батьки Кеті і сестра Круза. Колишня дружина Тома Круза Ніколь Кідман, яка вийшла цього року заміж за співака кантріКейта Урбана, прислала нареченому і нареченій весільні подарунки з побажаннями щасливого життя і словами захоплення в адресу новонародженої Сурі.

Серед гостей церемонії футболіст Девід Бекхем і його дружина співачка Вікторія Адамс, актори Джон Траволта, Джим Кері, Дженніфер Лопес, Уїл Сміт і його дружина Джада Пінкетт-Сміт, Рассел Кроу, Брук Шилдс, режисери Джей Абрамс, Мартін Ськорсезе, а також італійський тенор Андреа Бочеллі, який, як очікується, співатиме для молодят і гостей.

"Освітлювати" весілля Круза і Холмс у Браччано прибули сотні журналістів зі всього світу. Власники квартир в Браччано, з чиїх балконів відкривається гарний вид на замок, здають їх телеоператорам і фоторепортерам по 12 тисяч на день, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз і Кеті Холмс одружаться за обрядом сектантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути