середа, 29 серпня 2012 11:47

Тіна Кароль на Крим мюзік фест замість сина взяла схудлого чоловіка

Тіна Кароль на Крим мюзік фест замість сина взяла схудлого чоловіка
Для співачки та її чоловіка робота наразі передусім Фото: novostey.com

Тіна Кароль вчора приїхала до Ялти на фестиваль Крим мюзік фест, який пройде з 29 по 31 серпня. Співачку супроводжує чоловік та продюсер Євген Огір, а от сина Веніаміна Кароль із собою не взяла, повідомляє ТСН.

Кароль приїхала у золотих лосинах, клубній куртці та надзвичайно модних кросівках, ціна за пару яких сягає 700 євро. Чоловік зірки на її фоні мав досить дивний вигляд. Нещодавно Євген Огір схуд кілограмів на 15, але міняти гардероб на новий поки що відмовляється. Щодо своїх подальших планів у Криму музична пара наголосила, що для них зараз робота передусім.

"Я зараз буду займатися тим, що буду репетирувати ведення концерту першого дня, тому я не піду в гості нікуди", - розповіла Тіна Кароль в ефірі програми "ТСН.Особливе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кароль загубила весільну сукню

Проте у гості співачка таки пішла. Журналісти побачили, як до ресторану дорогої вілли на ялтинській набережній із чорного ходу та в супроводі двох охоронців заходив Філіпп Кіркоров. І, за інформацією джерел, саме там Тіна Кароль повечеряла з ним та Аллою Пугачовою.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль на Крим мюзік фест замість сина взяла схудлого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути