понеділок, 18 червня 2012 16:12

Син Тіни Кароль ходить на концерти співачки

Син Тіни Кароль ходить на концерти співачки
Артистка скоро буде відзначати 4-ту річницю весілля Фото: show.oboz.ua

Тіна Кароль бере 3-річного сина Веніаміна на свої київські концерти. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Він знає, коли я збираюся на концерт, і він завжди збирається разом зі мною. Тому, якщо ми виступаємо в Києві, обов'язково він ходить разом зі мною на виступи. Він дуже уважно дивиться, абсолютно не кліпаючи, аплодує з усіма. Він звик, що я співаю. І іноді каже: "Не треба йти співати, я не хочу, щоб ти сьогодні співала". Я кажу: "Ну треба, треба піти". Він: "Ну добре. Можна я з тобою?", - поділилася артистка.

Кароль зізналася, що не буде робити перерву в літніх виступах, щоб поїхати на відпочинок з сином.

"Я думаю, що ми поєднаємо приємне з корисним: і виступимо, і відпочинемо. Взагалі діти на гастролях - це чудово. Коли всі разом, я відчуваю якусь підтримку. Не вважаю, що все домашнє має залишатися вдома. Я ж жінка, так чи інакше", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бути Тетяною Ліберман на сцені трішки неприйнятно" - Тіна Кароль

Між тим співачка зі своїм чоловіком і продюсером в одній особі Євгеном Огіром ще не вирішили, як будуть святкувати свою четверту річницю весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль не пройшла кастинг у "ВІА Гру"

"Ми ще не вирішили насправді. Як завжди голосно, весело і так, щоб було про що попліткувати. Загалом я не знаю, як цього року. Може на природі якось. Але точно треба брати Веню з собою, всі разом, всією сім'єю. Бачимося бо рідко", - зазначила Кароль.

Зараз ви читаєте новину «Син Тіни Кароль ходить на концерти співачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути