вівторок, 08 травня 2012 18:02

Тіна Кароль не пройшла кастинг у "ВІА Гру"

Тіна Кароль не пройшла кастинг у "ВІА Гру"
Співачка не вникає в шоу-бізнес Фото: facebook.com

Тіна Кароль вважає себе обдарованою співачкою. Про це артистка розповіла в ефірі програми "Tkachenko.ua", повідомляє ТСН.

"Бог дав щось звичайно, тому що я чую, інтоную, тому що я не фальшивлю, розумію музику, якось сприймаю. Є в мене якийсь музичний світ і напевно я все таки музикант. Але якось для себе я зрозуміла, і напевно тато виховав це в мені, що без праці, без старанності, без цілеспрямованості нічого не буває. І в першу чергу людину роблять її вчинки. Але все інше наздоганяє шлейфом", - зазначила Кароль.

Співачка поділилася, що її батько був проти того, щоб дочка займалася шоу-бізнесом.

"Тому що він вважає, що шоу-бізнес - це брудна справа. Ну, багато хто говорить, що шоу-бізнес - це проституція і так далі, як модельний бізнес. Я чесно скажу, що це травматично для психіки, це не для всіх, це для бійців, і це теж бій", - підкреслила Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бути Тетяною Ліберман на сцені трішки неприйнятно" - Тіна Кароль

"Я не вникаю в шоу-бізнес і мені простіше. Що значить не вникаю. Я не думаю, що таке шоу-бізнес, хто, з ким вариться, я не тусуюсь, не ходжу на всі ці заходи. Я займаюся музикою, творчістю, тому що у співачки все починається з пісні. Все починається з самого головного - що вона несе зі сцени. Мені не доводилося боротися за своє місце під сонцем завдяки якимось іншим способам спілкування з продюсерами. Я не ходила на кастинги. Хоча один раз була. Я прийшла на кастинг у "ВІА Гру". Не пройшла. Але Костянтин Меладзе сказав: "Ви дуже гарно співаєте. Навіщо Вам у "ВІА Гру"? "Але мені просто хотілося на сцену", - зізналася співачка.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль не пройшла кастинг у "ВІА Гру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути