вівторок, 08 травня 2012 16:38

"Бути Тетяною Ліберман на сцені трішки неприйнятно" - Тіна Кароль

"Бути Тетяною Ліберман на сцені трішки неприйнятно" - Тіна Кароль
Будь-яка фраза, яка звучить від людини, це комплімент, вважає артистка Фото: obozrevatel.com

Тіна Кароль при виборі сценічного псевдоніма не радилася з астрологом. Про це співачка розповіла в ефірі програми "Tkachenko.ua", повідомляє ТСН.

"Та не було там ніяких астрологів. Є насправді сильні букви, є тверді букви, є приємні вуху словосполучення, є дуже багато чого. Але якщо за цим всім немає особистості, немає людини, немає персонажа, для сцени тим більше, то хоч там триста астрологів складають, це нічого не дасть", - зазначила вона.

"Насправді бути Тетяною Ліберман на сцені трішки неприйнятно в нашій країні. Коли в дитинстві я виступала під своїм справжнім ім'ям, я жила в Івано-Франківську, і не раз чула: "Дивись, яка гарна жидівочка співає!", - розповіла Кароль.

Артистка також поділилася одним випадком зі свого життя.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ірина Білик цілувала Тіну Кароль по-дорослому

"Я взагалі вважаю, що будь-яка фраза, яка звучить від людини, це комплімент, так чи інакше. Тому що вона розмірковувала, вона собі уявляє, яка ти, вона думала про це, це вже комплімент. Ось недавно був випадок на одному нагородженні. Я підійшла до Віталія Кличка, перший раз в житті, от мене потягнуло. Я кажу: "Я захоплююся Вами, вся сім'я вболіває, ми Вас дуже любимо". Він каже: "Ти знаєш, Тіна, я хочу тобі сказати, в тобі таланту немає, але ти працьовита". І це було просто приголомшливо. Я ні краплі не ображаюся, це його думка. Я потім стояла і думала про цю фразу. Що він мав на увазі? Може таланту не достатньо?", - підкреслила співачка.

Зараз ви читаєте новину «"Бути Тетяною Ліберман на сцені трішки неприйнятно" - Тіна Кароль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути