понеділок, 07 квітня 2014 11:50

"Тато, твоя донька бандерівка", - Еріка не говорить про Україну з батьком-росіянином

Автор: nfsbih.net
 

Співачка Еріка не спілкується з батьком, який живе у Росії на тему конфлікту в Україні. Про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я яскравий приклад того, як воно виглядає: батьки з різних країн, тато з Челябінська, мама з Прикарпаття. Вони зустрілись в Одесі, познайомилися і так в решті з'явилась я. З батьком на цю тему спілкуватися мені важко, він абсолютно дезінформований. Він багато не знає і ми з ним на цю тему намагаємося не спілкуватися. Я можу сказати, що я проти розподілу і я зі своєю країною. Шкода, що наша прекрасна країна страждає, тому що деякі люди нас використовують, як маріонеток, ми навіть не знаємо хто це робить", - говорить Еріка.

Зірка розповідає, що не дивлячись ні на що батько морально піклується про її родину.

"Він досить вперта людина і кожний раз, коли я телефоную йому кажу йому: давай цю тему не піднімати. Вони не розуміють хто такі бандерівці, хто такі провокатори, у них взагалі інші поняття, він не знає цього всього. Ці люди не винні, вони в цьому варяться і живуть в цьому інформаційному потоці, тому це мій тато, яка б не була його позиція головне, що він піклується морально про свою родину, хоча вони з мамою розлучені, я йому кажу: тато, який парадокс, твоя донька бандерівка. Він каже: що робити, будемо якось з цим жити", - розповіла співачка.

Зараз ви читаєте новину «"Тато, твоя донька бандерівка", - Еріка не говорить про Україну з батьком-росіянином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути