понеділок, 05 вересня 2022 23:12

Співачка Наталка Карпа розповіла про своє нове кохання
12

Співачка Наталка Карпа під час гастролей в США
Фото: facebook.com/natalika.karpa
Співачка Наталка Карпа під час гастролей в США
Співачка Наталка Карпа під час гастролей в США
Співачка Наталка Карпа під час гастролей в США
Співачка Наталка Карпа під час гастролей в США

Співачка Наталка Карпа нещодавно повернулася з благодійних гастролей у США.

Вона зізналася, що закохалася в українську діаспору, яка мешкає там, написала артистка у Facebook.

Карпа активно долучається до допомоги українським захисникам. Артистка гастролювала Європою, а тепер літала за океан, щоб потішити українськими піснями діаспору.

Артистка зізналася, що після виступів перед нашою діаспорою в США повернулася додому натхненною. В голові тисячі думок та ідей.

Карпа заявила, що це любов з першого погляду, з першої зустрічі. Вона відчуває, що це на все життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Взяли тайм-аут" - Наталка Карпа відверто розповіла про кризу в шлюбі

"Українська діаспора Америки! Про неї я розповідатиму багато, бо це фантастичні українці з неймовірними історіями, нереальними подвигами, великими серцями. І жовто-блакитним кольором крові!" – зворушливо написала Наталка у публікації.

Гастрольний тур співачки Сполученими Штатами Америки був присвячений 31 річниці Незалежності України і тривав майже 2 тижні. Разом з фондом Revived Soldiers Ukraine Наталка відвідала п'ять міст: Філадельфію, Нью-Джерсі, Йонкерс, Детройт, Флориду. Там на неї чекали, підспівували. На реабілітацію та протезування поранених захисників Україні вдалося зібрати понад 50 тисяч доларів.

Письменниця й співачка Ірена Карпа згадала, як у підлітковому віці перейшла на спілкування українською мовою. Зірка, яка народилася в Черкасах, деякий час говорила суржиком або російською.

Карпа поділилася історією з дитинства. В 10 років вона вирішила розмовляти російською. Тоді мріяла сподобатися хлопчику Юрі з Росії, який приїжджав на літо до бабусі в Черкаси.

У ті часи в дворі серед однолітків підліток із РФ мав популярність. Тому діти намагалися його наслідувати і говорити російською. Батько Карпи після того, як почув діалог доньки з однолітками, дав їй пораду, що змінило її життя: "Не будь як усі".

Зараз ви читаєте новину «Співачка Наталка Карпа розповіла про своє нове кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути