вівторок, 08 лютого 2022 09:46

"Взяли тайм-аут" - Наталка Карпа відверто розповіла про кризу в шлюбі
5

Співачка Наталка Карпа порушила тему особистого життя з чоловіком Євгеном Тереховим.

Жінка досі в шлюбі з ним, проте живуть нарізно. Про це артистка розповіла в інтерв'ю "Болючі теми".

Виконавиця поділилася, що криза в сім'ї настала ще в перші два роки подружнього життя. Адже до освідчення вони зустрічалися лише півтора місяця, а потім були в передвесільних клопотах. За її словами, думала, що розлучиться, бо відчувала, наскільки вони різні.

Наталка Карпа розповіла про кризу в стосунках із чоловіком
Фото: instagram.com/natalkakarpa
Подружжя не живе разом
криза в сім'ї вперше настала ще у перші два роки подружнього життя
Карпа переконана, що зробила помилку у тому, що взялась за виховання доньки сама
"Треба, коли народжується дитина, чоловіка активно включати у весь процес", – переконана жінка

Але тоді ініціативу в руки взяли як Карпа, так і Терехов. Вони навіть писали на серветці одне перед одним речі, які не подобаються у стосунках, щоб із цим можна було щось зробити. Згодом усе налагодилося, але проблеми виникли знову, коли в пари народилася донька Злата в грудні 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після розлучення я стала сильнішою"- ексдружина Меладзе пригадала про зраду чоловіка з Брежнєвою

"У нас почалося, коли з'явилася малеча", - констатує жінка. Вони зрозуміли, яка це велика відповідальність і як усе змінилось у їхньому житті.

"Для мене це довгоочікувана дитина. Я розумію, чому моя поведінка така, чому я на 100 відсотків за малечею. Хоча я себе ловила на думці, що є ще чоловік, з яким треба піти на каву, поснідати, мати інтим. Звісно, коли сніданків, наприклад, раніше було 10, то з дитиною їх один-два на місяць", - додала співачка.

Водночас Карпа переконана, що зробила помилку в тому, що почала виховувати доньку сама. Адже коли пішла в декрет, гроші в родині заробляв лише Євген. Тому вона робила все, щоб чоловік висипався вночі, мав хороший настрій і вигляд, поки вона дбала про дитину вдома. "Коли народжується дитина, треба чоловіка активно залучати до процесу", - переконана жінка. Хоча додає, що Терехов чудовий батько.

Виконавиця каже, що спілкується з чоловіком.

"Я з тих жінок, якщо "вже сіла в цей віз", то вже до останнього боротиметься за сім'ю, за свою фортецю. В мене зараз етап переродження. Багато було моментів, коли блиск в очах згас, а зараз я знову його знайшла", - розповіла Карпа.

Зараз пара живе нарізно, але щодня кілька разів контактує щодо доньки чи інших питань. Вони намагаються з'ясувати, яку цінність одне для одного мають і що варто в їхніх стосунках переосмислити.

"Ми вирішили, що в особистих моментах візьмемо тайм-аут і не говоритимемо зараз про нас. Нам треба щось переосмислити, пережити".

Співачка й ведуча 40-річна Наталка Карпа не приховувала від шанувальників, що під час вагітності сильно набрала вагу. Зірка народила доньку Злату два роки тому. Та виконавиця вирішила розповісти історію схуднення, щоб застерегти. Карпа вперше поділилася деталями в Instagram. Опублікувала й світлини, на яких позує в рожевому бікіні. За словами артистки, вона давно мала розказати про те, як втратила вагу. Фанати в мережі постійно її питають про схуднення.

Зараз ви читаєте новину «"Взяли тайм-аут" - Наталка Карпа відверто розповіла про кризу в шлюбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути