пʼятниця, 25 травня 2018 10:25

Солістка The HARDKISS розповіла, чим займається у київських заторах

Солістка The HARDKISS розповіла, чим займається у київських заторах
Солістка The HARDKISS розповіла, що робить у заторах Фото: Прес-служба

Український гурт The HARDKISS активно гастролює і працює над новим альбомом. Тому вільного часу у музикантів вкрай мало. Утім, учасники колективу знаходять можливість бути в курсі світових подій. Як знайти час для всього, і при цьому зберегти теплі стосунки з коханим, солістка The HARDKISS Юлія Саніна розповіла за кулісами святкового шоу "Ліга зірок", яке канал "Україна" покаже цієї суботи, 26 травня, о 18:00.

"Значну частину часу ми знаходимося в роз'їздах: репетиції, саундчеки, виступи... І якраз, коли знаходимося в дорозі, є час щось почитати й подивитися. По дорозі на концерт "Ліга зірок", коли ми потрапили у велику пробку, я дивилась онлайн-трансляцію весілля Меган Маркл і принца Гаррі. Звичайно, повністю подивитися не вдалося, але я побачила найголовніше: коли молодята обмінювалися обручками і клятвами. Це був дуже зворушливий момент. Історія Меган і Гаррі нікого не залишила байдужим, тому що видно щирість їхніх почуттів. Це дійсно гарна історія кохання", – розповіла Юлія Саніна за лаштунками масштабного шоу "Ліга зірок".

Також співачка поділилася, як, на її думку, зберегти теплі стосунки з коханою людиною:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Барабанщик однією рукою грав на клавішах, інший - на гітарі: Найбільш провальні концерти українських зірок

"Я точно знаю: щоб зберегти теплі стосунки, насправді потрібно просто любити і поважати один одного. Ми з чоловіком практично цілодобово разом: і на роботі, і вдома. Але в такому разі потрібно вміти давати свободу своїй половинці, іноді відпочивати один від одного. Це дуже важливо", – поділилася Юлія в ексклюзивному інтерв'ю каналу "Україна".

Побачити ефектний виступ The HARDKISS глядачі зможуть у суботу, 26 травня, о 18:00 в ефірі каналу "Україна".

В грандіозному шоу "Ліга зірок" візьмуть участь найяскравіші українські виконавці – Оля Полякова, MONATIK, MELOVIN, Сергій Бабкін, TARABAROVA, Даша Астаф'єва, TAYANNA, Марія Яремчук, DILEMMA, Rumbero's, а також спеціальний гість – британський співак Джон Ньюмен.

Зараз ви читаєте новину «Солістка The HARDKISS розповіла, чим займається у київських заторах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути