четвер, 23 листопада 2017 15:05

Барабанщик однією рукою грав на клавішах, інший - на гітарі: Найбільш провальні концерти українських зірок
9

Українські артисти розповіли про свої найбільш провальні концерти і кумедні історії під час виступів.
Підбірку створено за матеріалами Karabas Live
ДахаБраха

Автор: lyrics.wikia.com/
 

"7 років тому грали концерт у невеликому портовому місті Данії. Попередньо було продано 200 квитків, але ближче до початку виступу організатори чомусь почали нервуватися та метушитися. І ось настав час відкривати двері клубу, а глядачів – кіт наплакав…
Як виявилося, напередодні у місті було свято. Як пояснили організатори, люди не змогли прийти на концерт саме через сильне похмілля – навіть попри придбані квитки.
Але "ДахаБраха" все одно зіграла сет для 20 слухачів. Найколоритнішими з них виявилися троє п`яних моряків, які найактивніше плескали та танцювали у найбільш тихих і драматичних місцях. Все це нагадувало фільми Акі Каурісмякі, хоч він і фін :)"


Юлія Саніна (TheHardkiss)

Автор: vesti-ukr.com
 

"На початку гастрольної діяльності було багато смішних історій. Зараз про них цікаво згадувати, а тоді було зовсім не до сміху. У Харкові охорона клубу заламувала руки нашого менеджера - він зайшов у якийсь VIP-сектор, куди нікому заходити не можна.
Начальник охорони готелю, в якому ми виступали на закритому заході, "брав нас у полон": замкнув на кухні ресторану і вимагав якихось пояснень з приводу нашого перебування в "робочих" приміщеннях. Хоча ми просто йшли з гримерки до сцени через кухню - іншого шляху не було.

Якось ми відкривали клуб у Кривому Розі. Приїжджаємо вранці на майданчик, а там ще йде ремонт! Причому, в ремонтних роботах задіяний директор клубу. Увечері на концерті він напідпитку вимагав три рази повторити трек Make-Up, а його брат в гримерці в нашій присутності бив по обличчю фотографа - той щось не так сфотографував або різко йому відповів.
Назавжди запам'ятаємо клуб у Черкасах. Частина нашої команди після концерту застрягла в гримерці: важкі металеві двері заклинило, вікон і вентиляції в цьому приміщенні не було. Двері відкривали і вибивали, чим тільки могли, понад дві години. У цьому ж клубі до нашого виходу на сцену нетверезий відвідувач справив малу нужду прямо в залі - з балкона вниз. Цього не бачили, нам розповідали".


Сергій Танчинець "Без Обмежень"

Автор: pic.com.ua
  Лідер БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ Сергій Танчинець
Лідер БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ Сергій Танчинець

"В минулому році у нас ледве не зірвався концерт у Запоріжжі. Наш звукорежисер випадково впустив мікрофон, який впав прямо на кнопку вимкнення пульта. Світло в залі зникло, у людей паніка. На щастя, я зміг заспокоїти слухачів зі сцени. Знадобилося кілька хвилин, щоб усе знову налаштувати, і ми продовжили".
Про всеукраїнський тур, у якому зараз перебувають, "Без Обмежень" розповіли Gazeta.ua:
"Наш тур — це взагалі суцільна кумедність. Ми розважаємося, любимо жартувати, записувати смішні відео і пісні. Наприклад, робимо кавери на Івана Поповича або Олега Винника".


DETACH

Автор: youtube.com
 

"У 2009-2010 роках DETACH були учасниками співдружності Kiev Metal Family. У клуби нас тоді ще ніхто не кликав, тож доводилося організовувати виступи самотужки.

Якось вирішили затіяти "Ліс. Фест" - метал-фестиваль у Парку партизанської слави (!). Вкрали в будівельному магазині дерев'яні палети, щоб поставити на них барабанну установку і комбіки, і понеслась! ..
У підсумку на "фестиваль" прийшло чоловік п'ятдесят - самі музиканти плюс їхні друзі. Хтось із хлопців напився і затіяв бійку з циганами. Ті викликали міліцію, яка і прикрила лавочку. Офіцер зробив кілька попереджувальних пострілів у повітря, потім приставив пістолет до скроні звукорежисера і грізно сказав: "Туші ето всьо!".
Тож ми дуже раділи, коли нас запросили на перший в нашій історії великий всеукраїнський фестиваль. Поки не побачили, що сцена - це кузов від вантажівки ... "


Дмитрий Афанасьєв-Гладких (SINOPTIK)

Автор: http://musicinua.com/
 

"У рамках осіннього європейського туру Elecric Age Tour 2017 побували і на жарких пляжах Греції, і на дощових узбережжях Балтійського і Північного морів. Пройшли близько 11000 кілометрів шляху, граючи концерти практично кожен день протягом місяця. Ця історія трапилася на заключному концерті туру SINOPTIK - в місті Хенгело (Нідерланди). Туди ми приїхали близько третьої години дня під шум проливного дощу ...

Відіграли концерт, виходимо на біс. І тут помічаю, що на сцені якось занадто багато води, і це точно не наше пиво розлилося. Раптом до мене доходить, що, мабуть, через безперервну зливу в клубі прорвало водостоки. Люди якийсь час ще ковбасились, але швидко зрозуміли, що все пропало, і почали допомагати нам рятувати техніку.
Найцікавіше, що ночувати довелося на другому поверсі цього ж клубу. Але голландці виявилися дуже доброзичливими хлопцями. На наступний ранок хлібосольні промоутер і арт-директор клубу почастували нас кавою (if you know what I mean). І попередили, що на шляху до Німеччини "каву" з собою краще не брати, бо місцева поліція зрозуміє, звідки ми будемо їхати. Ну, ми майже так і зробили ... "


Сергій Мартинюк (Фіолет)

Автор: Facebook
 

"Запам`яталася пригода в одному з перших акустичних турів, що припав на 2012-2013 рр. Після концерту в одному із обласних центрів мене вписала в себе вдома юна леді студентського віку, знайома організаторів. Дівчинка мала на мене серйозні плани, тому, коли побачила, що люто морожуся від її агресивної уваги, завбачливо сховала ключі від квартири.
Сама вона тоді перебрала дрінками і вирубилася, тож я вирішив скористатися ситуацією. Ключів так і не знайшов - серед ночі довелося залишати "темницю" через балкон 2-го поверху – водостічною трубою. "Втеча із Шоушенка" минула ідеально, і я прокрокував у ніч невідомим містом, шукаючи собі нового притулку. Сам тур, до речі, пройшов прекрасно".

На цьогорічний тернопільський виступ, що відбувся 17 листопада, Сергій Мартинюк потрапив просто від зубного.

"Сьогодні воістину унікальний концерт: вперше за 8 років я вийду на сцену ледь не з стоматологічного кабінету, після пари наркозів, видаленого нерва і трьох уколів в дупу: якогось антиалергену, антибіотика і знеболюючого. Відчуття з ліпших. До слова, дякую медикам за чуйність і підбадьорювання", - написав музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Без обмежень" робить кавери на Олега Винника

Павло Варениця (Epolets)

Автор: uhradio.fm
 

"Найбільша концертна жерсть в Epolets була в турі на підтримку першого альбому. У кожному із міст – виступ, трешовіший за попередній. У Житомирі спали в кладовці клубу, де не було вікон. На концерт в Полтаві прийшли троє людей включно із директором закладу. У Донецьку, не знайшовши вписки, спали просто на вокзалі. Так само на вокзалі вже у Харкові нас затримала міліція на півдня.
Перед початком туру до гурту саме прийшов новий барабанник Ігор Смірнов. Я був упевнений, що після усіх цих пригод Ігор помахає нам рукою. Але він і досі з нами".


Андрій Ковальов (Brunettes Shoot Blondes)

Автор: Podrobnosti.ua
 

"Був у нас колись дуже кумедний концерт в держустанові. Проблеми з організацією вилилися в жахливі трабли зі звуком. І знаєте що? Ми були змушені виступати під фонограму!Якщо чесно, нам навіть сподобалося. З такої нагоди ми спеціально помінялися інструментами. Барабанщик однією рукою грав на клавішах, іншою - на гітарі. Басист сів за барабани. А я постійно відходив від мікрофона, коли потрібно було співати. Добре повеселилися! Після концерту нам запропонували пригоститися канапками з оселедцем з місцевого буфету. P. S. Підступу ніхто не помітив".

Андрій Хливнюк БУМБОКС

Автор: dv-gazeta.info
 

Гурт цьогоріч виступав на великій сцені фестивалю "Бандерштат". Російські видання написали, як соліст "Бумбокса" хвалив бандерівців, при цьому "співаючі пісні російською мовою".

"Ані пісні російською, ані тверезі люди з дітьми - не насторожили покидьків з сайту "чё там у каклоф", - підписав Хливнюк у мережі.

Група "Бумбокс" утретє зібрала аншлаг у київському Палаці спорту. Відкрив грандіозний концерт лід-сингл нового ЕР музикантів "Голий король".

Зараз ви читаєте новину «Барабанщик однією рукою грав на клавішах, інший - на гітарі: Найбільш провальні концерти українських зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі