Ексклюзиви
четвер, 30 квітня 2009 13:48

Собчак - найзавидніша наречена (ФОТО)
5

Журнал Tatler опублікував список найбільш завидних наречених-росіянок. Всі фігурантки рейтингу живуть активним світським життям, володіють солідним матеріальним положенням і важливими зв"язками.

На вершині списку - телеведуча Ксенія Собчак. Їй 27 років, у неї широке коло знайомих (зокрема і в політичних колах), регулярно з"являється на сторінках видань самого різного рівня. Ксенія володіє власним автомобілем марки "Bentley" блакитного кольору і проживає в розкішній квартирі в центрі Москви.

На другому рядку рейтингу - олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики, депутат Держдуми Аліна Кабаєва. До речі, їй, як і Ксенії Собчак, 27 років. Аліна володіє апартаментами на Червоній Пресні, а також можливістю вирішувати різні питання на державному рівні. У цьому їй допомагає депутатський мандат і особисте знайомство з прем"єр-міністром та президентом РФ. Найбільше в людях Кабаєва цінує характер.

Дочка знаменитого режисера, актриса та продюсер Надія Міхалкова займає третій рядок рейтингу. Надії 22 роки. За інформацією порталу, дівчина проживає в батьківській квартирі в Трьохпрудному провулку на Патріарших, або в заміській резиденції на Ніколіній Горі. Нещодавно в ЗМІ з"явилася інформація про те, що Надія вирішила вийти заміж за режисера Резо Гігінейшвілі.

Четверте місці в рейтингу в онуки екс-президента Радянського Союзу Михайла Горбачова 22-річної Анастасії Вірганської. Вона проживає у фамільній резиденції в Усово. Разом з дідусем займається справами добродійного Фонду Раїси Горбачової. Настя живе активним світським життям: регулярно з"являється на різних раутах Парижа та Лондона, дружить з іспанською королівською сім"єю та королевою Йорданії Ранією. Анастасія часто буває в Токіо, любить японські рок-групи та татуювання.

П"ятий рядок рейтингу займає модний дизайнер Олена Ахмадулліна. Олені належить власна марка одягу та триповерховий бутік на Нікольській вулиці. Коло спілкування Ахмадулліної - артистична богема, бізнесмени, дизайнери та модельєри.

Завидними нареченими, за версією журналу Tatler, також є: дизайнер Віка Газінська, телеведуча Тетяна Арно, "Міс Світу" Ксенія Сухінова, світська левиця Уляна Цейтліна, телеведуча Катерина Мцітурідзе та інші.

За матеріалами Взгляд, Glomu.Ru

Зараз ви читаєте новину «Собчак - найзавидніша наречена (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути