вівторок, 08 лютого 2022 17:07

Сніжана Єгорова знову оскандалилась політичною заявою

Сніжана Єгорова знову оскандалилась політичною заявою
Телеведуча звинуватила західних партнерів України, які начебто брали участь у написанні підручників для українських школярів. Фото: facebook.com/snezhana.egorova.9

Телеведуча 49-річна Сніжана Єгорова обізвала українських дітей зрадниками, а Верховну Раду – божевільнею.

Після публічної підтримки президента Росії Володимира Путіна Єгорова вирішила висловити невдоволення щодо Верховонї Ради IX скликання. Під час прямого ефіру на YouTube-каналі вона також обізвала захисників української мови й культури "чортами, які кричать за три копійки".

"Рада IX скликання – це божевільня, яку ми, дорослі люди, допустили. І коли ось ці чорти, активісти, божевільні, які випили з отруйних грудей Ірини Фаріон якісь перекручені уявлення про нашу історію та наші цілі, кричать якісь гасла, які їм прищепили чужі люди, не зацікавлені в розвитку цієї країни та дітей. Вони тупо повторюють кричалки, їм платять за це три копійки", – зявила Єгорова.

Телеведуча звинуватила західних партнерів України, які нібито брали участь у написанні підручників для українських школярів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мені соромно: донька Єгорової "відхрестилася" від заяв матері про Путіна

"Європа використовує наших дітей як гарматне м'ясо. Вони у нас під боком, хочуть викупити землі і стати власниками наших ресурсів. Із наших дітей сформували манкуртів, яничарів, ворогів та зрадників, які нам розповідатимуть, що вони сильні і у них все попереду. І впевнені в тому, що їм потрібно завойовувати місце під сонцем. Їм вкладають у свідомість, що всіх людей, народжених у "совку", потрібно закатати в асфальт, і тоді настане їхнє щасливе майбутнє", – додала Єгорова.

Ексчоловіка Антіна Мухарського вона назвала "Іудою, який хайпує на ситуації і рекламує свою нову книгу".

Єгорова заявила, що підтримує президента країни-агресора РФ Путіна.

Торік проєкт "Рагу.лі" назвав Єгорову "рагулихою року".

Позаторік Єгорова назвала cелюками й рагулями людей, які готові віддати життя за свою країну. Військових вона порівняла з наркоманами, "які за дозу готові продати життя".

Також хвалила білоруського диктатора Олександра Лукашенка.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Єгорова знову оскандалилась політичною заявою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути