середа, 26 серпня 2020 07:53

Сніжана Єгорова записала нове скандальне відео

Сніжана Єгорова записала нове скандальне відео
Телеведуча Сніжана Єгорова у новому відео розкритикувала президента України Володимира Зеленського та похвалила президента Білорусі Олександра Лукашенка. Фото: УНІАН

Телеведуча Сніжана Єгорова розкритикувала президента України Володимира Зеленського та похвалила президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Зеленського звинуватила в тому, що він нівелює значення 9 травня. Через це свято вже не є таким, яким воно було раніше. Заявила, що Зеленський обіцяв зупинити медичну реформу Уляни Супрун, але так цього і не зробив. Тепер у країні закриваються лікарні, тубдиспансери та з психіатричних лікарень випускають пацієнтів. Про це вона розповіла у своєму стрімі.

Телеведуча зазначила, що відчуває глибоку повагу до чинного президента Білорусі, всупереч тому, що його дії досить спірні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рагуль – це ви" - офіцер ЗСУ емоційно відповів Єгоровій на закиди в бік ЗСУ

"Можна було бути не таким жорстким, можна було бути не таким упертим, можна було бути якось чесніше. Але в будь-якому випадку, Олександр Лукашенко поклав своє життя у створення і процвітання країни, яка знаходиться у нас під боком", - заявила Єгорова.

Вона також підкреслила, що поки що в Білорусі є лікарні, дороги і підприємства, які працюють. При цьому вона закликала Зеленського не давати оцінки діям більш досвідченого Лукашенка.

Українська телеведуча Сніжана Єгорова назвала cелюками і рагулями людей, які готові віддати життя за свою країну. Військових вона порівняла з наркоманами, "які за дозу готові продати життя". Заяви зробила в інтерв'ю для Youtube-каналу Прямо_talk.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Єгорова записала нове скандальне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути