Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2021 10:20

Назвали рагуля та рагулиху року

Назвали рагуля та рагулиху року
Крім Потапа і Єгорови премію проєкту "Рагу.лі" отримав Медведчук.

Рагулихою 2020 року в Україні стала телеведуча Сніжана Єгорова. Про це повідомила авторка проєкту "Рагу.лі" Тетяна Микитенко.

"Ми проводили голосування за "Рагуля року" і "Рагулиху року". Рагулиха року - це Сніжана Єгорова. У Facebook вона набрала 749 голосів. Ірина Верещук (народна депутатка від "Слуга народу". - Gazeta.ua) - на 2-му місці - 405. В Instagram за Сніжану теж відсотково проголосували найбільше людей, у Telegram - 65 відсотків. 13 відсотків - за Лукаш (колишня "регіоналка", міністерка юстиції в уряді Азарова. - Gazeta.ua). І у Twitter 274 людини проголосували за Сніжану і вдвічі менше за Лукаш", - розповіла Микитенко.

"У неї Пушкін і Онєгін (роман Пушкіна. - Gazeta.ua) - це автори, яких вона читає. Очевидно, Сніжана намагається проникнути в "рускій мір". "Рускій мір" в неї не проникає", - сказала журналістка.

Торік у серпні Єгорова назвала людей, які готові віддати життя за свою країну, "cелюками й рагулями".

"Наш переможець "Рагуля року", вітаємо і бажаємо йому великих творчих успіхів, щоб наступного року він теж зміг претендувати на головну перемогу", - сказала журналістка про Потапа.

Торік артист збирався співпрацювати з російсько телеведучою, прихильницею окупації Криму й фанаткою президента країни-агресора Путіна Ольгою Бузовою.

"У Потапа була велика "змагальна боротьба" з Медведчуком (нардеп від ОПЗЖ, кум Путіна. - Gazeta.ua). Якщо брати голосування в Instagram і Twitter - переміг Потап, а в Telegram і Facebook - переміг Медведчук. Медведчук теж отримує премію року, як ворог України. Треба розділяти: Потап - рагуль року, Єгорова - рагулиха, а Медведчук просто ворог України", - сказала Микитенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекло медведчуківських і мураєвських телеканалів показали в одному відео

Проєкт "Рагу.лі" діє понад 11 років. У блозі журналістка Тетяна Микитенко розповідає про несмак політиків і не тільки. Проєкт має сторінку у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Назвали рагуля та рагулиху року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути