субота, 23 лютого 2013 12:41

"Слава Росії, слава Мордовії" - Депардьє отримав постійну прописку в Саранську

"Слава Росії, слава Мордовії" - Депардьє отримав постійну прописку в Саранську
Депардьє відвідає у Мордовії птахофабрику та молочний комбінат ФОТО: ria.ru

Відомий французький актор Жерар Депардьє, який став нещодавно громадянином Росії, в суботу отримав постійну реєстрацію в столиці Мордовії, повідомив РІА Новини міністр друку республіки Валерій Маресьєв.

"Слава Росії, слава Мордовії. Це регіон, який не має нафти і газу, але багатий людьми, які втілюють ідеї в життя", - процитував співрозмовник агентства слова Депардьє після отримання ним російського паспорта з новою реєстрацією.

Актор підкреслив, що рішення про реєстрацію в Мордовії не є формальним, а серйозним і обдуманим, пов'язане з планами частого перебування як в Росії, так і в самій Мордовії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жерар Депардьє офіційно став громадянином Росії

Депардьє отримав реєстрацію в новобудові в центрі Саранська, будинку 1 на вулиці Демократичній, у квартирі родичів директора Держфільмофонду Росії Миколи Бородачова, який є давнім другом актора. У майбутньому актор планує побудувати власний будинок.

Маресьєв повідомив, що Депардьє проведе в Мордовії кілька днів. За цей час він ознайомиться з роботою передових підприємств з випуску і переробки сільгосппродукції. У плани входить відвідування тепличного господарства, птахофабрики, молочного комбінату, а також сучасного сироварного виробництва, де встановлено французьке обладнання.

Також актор поділився планами відкриття власного ресторану в республіці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жерар Депардьє - росіянин! Підбірка кращих ФОТОЖАБ

Депардьє вирішив поміняти місце проживання після податкової реформи президента Франції Франсуа Олланда, який мав намір ввести податок у 75% на доходи більше мільйона євро на рік.

Актор на початку січня отримав російське громадянство, після чого відвідав Мордовію і висловив бажання влаштуватися в республіці. Він став послом Мордовії у FIFA в рамках підготовки та проведення чемпіонату світу з футболу 2018 року, матчі якого пройдуть в Саранську.

Зараз ви читаєте новину «"Слава Росії, слава Мордовії" - Депардьє отримав постійну прописку в Саранську ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути