Ексклюзиви
пʼятниця, 23 серпня 2024 13:33

Синьо-жовтий дим і патріотична прогулянка на авто: яскраві образи зірок шоу-бізнесу на День прапора (фото, відео)
8

Ектор
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
Анна Саліванчук
Наталка Денисенко
Наталка Денисенко
Надя Дорофєєва

Сьогодні, 23 серпня, українці відзначають День державного прапора. Синьо-жовтий означає чисте небо та пшеничне колосся. Це наша гордість, символ незалежності, свободи та віри в світле майбутнє.

Gazeta.ua зібрала найяскравіші образи зірок українського шоу-бізнесу, які долучилися до привітань.

Наталка Денисенко

Акторка влаштувала патріотичну прогулянку на жовтому кабріолеті, який прикрасила блакитними квітами. Знаменитість одягла білу сукню, накидку в тон і босоніжки.

"Якщо я вас запитаю: які кольори найулюбленіші для кожного українця? Думаю, відповідь буде однозначна: жовто-блакитний. Обожнюю", - написала жінка.

Анна Саліванчук

Зірка кіно прогулялася дорогою у білій сорочці та джинсах. В руках тримала синій і жовтий дим, який розлітався навколо.

"Сьогодні наші захисники відстоюють нашу землю, щоб кожен з нас міг спокійно насолоджуватися життям та планувати майбутнє в рідній країні. Кожен має пам'ятати історію нашої України та проносити її через покоління. Війна в нашій Україні довела ще раз, що ми сильний народ, сильна нація - сильної країни", - наголосила акторка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Anna Salivanchuk (@salivanchuk.anna)

Ектор Хіменес-Браво

Шеф-кухар колумбійського походження опублікував фото, на якому позував у чорному світшоті з нашитим гербом. Позаду себе в руках тримав великий прапор.

"Якби незламність та свободу можна було б описати кольорами, я б точно сказав, що вони синьо-жовті. Якби силу та єдність можна було б описати словами, я б точно сказав, що це прапор України. Хочу, щоб кожен це знав та пам'ятав. З Днем державного прапора", - написав він.

Автор: instagram.com/hectorjimenezbravo
  Ектор
Ектор

Надя Дорофєєва

Співачка поділилась архівним кадром з концерту, де постала перед камерою у джинсах. Зірка накинула на себе прапор і щиро посміхалася.
Автор: instagram.com/nadyadorofeeva
  Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Ілона Гвоздьова

Танцівниця позувала в синьо-жовтій сукні з золотими деталями. Образ доповнила зібраним волоссям, яскравим макіяжем і мінімалістичними босоніжками.
"З Днем державного прапора України", - коротко написала жінка.
Автор: instagram.com/ilonagvozdeva
  Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова

Джамала

Співачка поділилась кадрами, на яких показалась у чорному вбранні. Прапор тримала в руках. На іншому знімку артистка постала в білому костюмі та масивних туфлях. Стяг зав'язала на шиї.
"Історія одного прапора, який облетів зі мною половину планети. Коли почалося повномасштабне вторгнення, третього березня я опинилася вперше на благодійному виступі під час німецького Нацвідбору у Берліні. Стан був такий, що ти не думав не те, щоб взяти з собою прапор з дому, а навіть те, в чому ти одягнений взагалі. І добре, що в цей момент журналіст з Польщі подарував мені прапор. І з тих пір я його всюди з собою брала. Без перебільшення, він облетів зі мною понад 40 моїх виступів: від конференцій, фестивалів до світових майданчиків", - розповіла зірка.
Автор: instagram.com/jamalajaaa
  Джамала
Джамала
Російські окупанти можуть завдати ракетних ударів по Україні у День державного прапора та День Незалежності, 23-24 серпня, заявили у Нацполіції. До забезпечення посилених заходів безпеки будуть залучені наряди поліції, слідчо-оперативні групи, групи вибухотехніків, кінологів та інші служби.
Зараз ви читаєте новину «Синьо-жовтий дим і патріотична прогулянка на авто: яскраві образи зірок шоу-бізнесу на День прапора (фото, відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути