четвер, 29 вересня 2011 14:06

Сергій Зверєв боїться літаків і потягів

Сергій Зверєв боїться літаків і потягів

Російський співак і стиліст Сергій Зверєв боїться літати.

"Куди я вже тільки не звертався за допомогою, але цей страх в мене тільки посилюється. А недавно надивився катастроф із потягами. Виявляється з ними буває ще страшніше. Ще я не люблю плавати на кораблі. Там можна втопитися. Але багато хто каже, що там круто", - розповів Gazeta.ua Зверєв.

Окрім того, співак розповів про казуси, які з ним траплялися на знімальних майданчиках.

"Була така сцена, де я маю встати з дивану, зняти халат і піти в душ. Я встаю, майже приходжу в душ, знімаю халат і не розраховую з часом. Все треба було зробити за одну секунду, а я витратив три. Коротше, зняли все. Про кліп потім ніхто нічого не написав, а тільки вийшли фотографії, де я переднім планом. Хоч мені і здавалось, що камери тільки позаду. Тому зараз перевіряю усі кутки, чи немає камер. А під час зйомок сексуальної сцени в мене всі думки тільки про те: "Чи не знімає це ще хтось?", - зазначив співак.

Водночас Зверєва не дратує, коли журналісти придумують про нього всякі історії.

"Недавно хтось написав, що я боюся карликів. Ну, я до цього ставлюся так: люди собі заробляють гроші. Ну, уявіть, треба терміново здати інтерв'ю зі мною і зробити рейтинг журналу. До мене не додзвонитися. Що залишається робити? Самому придумати", - підкреслив стиліст.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Зверєв боїться літаків і потягів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути