понеділок, 27 грудня 2010 17:19

Фагот підбив Сергію Звєрєву око

Фагот підбив Сергію Звєрєву око

На новорічній вечірці у Києві відомому стилісту Сергію Звєрєву заїхали в око. Все сталось в київському "Крістал-холі", де українська співачка Наталія Могилевська влаштувала святкування Нового року.

На свято з'їхалися Сергій Пєнкін, Анна Сєдокова, Мітя Фомін, Сергій Звєрєв, Олексій Панін та багато інших. Все йшло своїм звичаєм, поки на сцену не вийшла сама Могилевська разом з Сергієм Звєрєвим. Дуетом вони виконали суперхіти групи "Міраж" і Жені Білоусова "Музыка нас связала" та "Девочка моя синеглазая", пише "Московський комсомолець".

Публіка тепло прийняла виступ артистів. Проте знайшлися і ті, хто був незадоволений дуетом. Так, учаснику гурту ТНМК Фаготу здалося, що Звєрєв не мав права зазіхати на ці пісні. Розгніваний музикант увірвався в гримерку стиліста і, нічого не кажучи, від усієї душі заїхав йому в око. Зірка, звісно, була в шоці від такого визнання його талантів. Обличчя короля гламуру миттєво опухло, а під оком з'явився синець.

Варто зазначити, що в останні дні шанувальники Сергія Звєрєва дізналися багато нового про свого кумира. Так, нещодавно він несподівано розкрив свою сімейну таємницю. Виявляється, у зірки крім сина Сергія, який живе з ним, в Україні підростає ще і позашлюбна дочка.

"Хтось із журналістів написав, що їй 18 років, але це не так. Вона ще зовсім маленька. Мати моєї дочки людина не публічна. Це поки все, що я можу сказати", - несподівано для всіх заявив стиліст.

Звєрєв довго приховував існування і свого сина Сергія, аби уберегти його від публічності. За однією версією, це його рідна дитина від раннього шлюбу. За іншою, він усиновив хлопчика в одному з дитбудинків. Сам Звєрєв розповідає всім легенду про те, що мати дитини трагічно померла багато років тому, і він залишився батьком-одинаком.

Зараз ви читаєте новину «Фагот підбив Сергію Звєрєву око». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути