четвер, 22 вересня 2011 19:36

Сергій Зверєв втомився відповідати на запитання про своє дивне взуття
17

Фото: Фото: Андрій Шматов

У середу російський стиліст Сергій Зверєв разом із співачкою Оленою Галіциною знімали кліп на нову пісню "Прости".

Декораціями до кліпу служить закинута кімната у воді. Посеред кімнати стоїть ліжко, два стільці. У воді плавають картини та годинники. По стінах також тече вода. Знімальна група ходить по кімнаті в гумових чоботах. Галіцина в світло-бежевому прозорому комбінезоні з блискучими стразами. Вбрання символізує костюм Єви, а стрази — крапельки води.

"Лєночка, дєтка, зроби таку красиву і невинну дєвочку. Очі примружила, губи вперед, груди також, рука так невинно ковзає по стегну. Вигнись. Все, як я тебе просила. О, молодець, моя ти дєвочка, розумниця", - хвалить режисер Олена Винярська свою підопічну на знімальному майданчику. Співачка діє за командою режисерки. Спочатку лежить на ліжку, потім припіднімається, випинає груди і губи вперед, довге волосся спадає на обличчя.

"Лєночка, а ти що чубчик підрізала? Боже, як тобі гарно!", - каже до співачки Сергій Зверєв.

"Ой, вона просто богиня", - підтримує його режисерка.

Зверєв із накрученим волоссям, мейкапом, взутий в кросівки на височенній платформі.

"Так не люблю це безглузде запитання про своє взуття. І щоб мене більше про це не запитували, кажу останній раз: це моя фішка. Ніхто так не ходить. І якщо я кудись зайду, то ніхто не питатиме: "А хто це прийшов?". Всі відразу знатимуть, що це прийшов Зверєв. А в цих кросівка я навіть бігати можу. Подивіться, там же "Адідас" написано", - пояснює стиліст свій вибір взуття.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Зверєв втомився відповідати на запитання про своє дивне взуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути