середа, 17 лютого 2010 12:02

Зверєв придумав для Тимошенко пісню на "Євробачення" (ФОТО)

Російський стиліст Сергій Зверєв вважає, що Україна переможе на "Євробаченні 2010", якщо на конкурс поїде прем"єр-міністр Юлія Тимошенко.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua під час зйомок у концерті "8 Березня у великому місті" у столичному палаці "Україна".

"Юлічка Тимошенко пройшла таку жорстку ротацію, якої не було ні в Мадонни, ні у Майкла Джексона. На "Євробаченні" їй треба співати пісню "Я ще повернусь". Такий хіт може написати Філіп Кіркоров. Для Тимошенко він продасть його зі знижкою. Вони ж типу друзі. Якби Юлічка поїхала на "Євробачення", я би став на бек-вокал з Басковим", - жартував співак.

За словами Зверєва, вже три країни пропонували йому виступати від них на "Євробаченні".

"Кажуть мені, що я – це перемога. Але мені це поки не треба. Я самодостатня зірка. На "Євробачення" їдуть ті, кому треба доказувати, що він чогось вартий. А мені що ще доказувати. Інтернет включіть, я скрізь без трусів. Мене вже бачили у різних позах. Знають, чого я вартий", - розповів стиліст.

Взутий співак у чорні босоніжки на 20-сантиметровій платформі.

"Для мене загадка, чого українські артисти досі так мало відомі на російському ринку. Я люблю Ірину Білик, дивуюся, чого її не крутять на російських радіостанціях. В Україні кожен алкоголік знає, хто такий Сергій Зверєв, але у Росії не всі співаки знають, хто така Білик. Коли про неї говорю, на мене дивляться, як на ідіота. Хочу записати з Білик дует", - додав він.

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Зверєв придумав для Тимошенко пісню на "Євробачення" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути