понеділок, 10 грудня 2018 22:35

Руслана Писанка вразила перевтіленням у зірку театру ХІХ ст
5

Навесні на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра масштабної костюмованої драми " Кріпачка ", виробництва Starlight Films і Film.ua. Одну з ролей виконала Руслана Писанка. Актриса зіграла свою колегу з 19 століття - актрису нежіночого театру Канатоходову.

В одній із серій українська актриса Руслана Писанка зіграє зірку Ніжинського театру Алевтину Прохорівни Канатоходову. Для цього Руслані довелося відправитися у відрядження в Житомир. Адже саме в Житомирській обласній філармонії ім. Святослава Ріхтера проект знімав сцени Ніжинського театру.

"На цю роль був досить великий кастинг, але коли режисери побачили Руслану, обидва були одностайні і вирішили, що проби можна закінчувати", - розповідає шоураннер серіалу Тала Прістаецька .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорсткі корсети і безжальні гри: що готує для глядача український серіал " Кріпачка "

Нагадаємо, що " Кріпачка " - це масштабна костюмована драма про дівчину Катерину (Катерина Ковальчук), яка виховувалася як панянка благородних кровей своєї хрещеної Ганною Червінської (Юлія Ауг), але для всього світу - вона лише власність найбагатшого поміщика Петра Червінського (Станіслав Боклан ). Дівчина закохується в молодого дворянина Олексія Косача (Олексій Яровенко), але на шляху до щастя, свободи і любові їй належить подолати безліч випробувань.

Зараз ви читаєте новину «Руслана Писанка вразила перевтіленням у зірку театру ХІХ ст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути