Ексклюзиви
понеділок, 01 серпня 2011 11:43

Розлучення не завадило Шварценеггеру відсвяткувати день народження з дружиною
7

Відомий актор, "зірка" бойовиків і екс-губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер знову вразив бувалий Голлівуд. Своє 64-річчя 30 липня він відзначив з дружиною Марією Шрайвер, з якою в даний час розлучається.

Шварценеггер готується до повернення у кінематограф і збирається постати на екрані в найвищій фізичній формі. Тому день народження екс-губернатора розпочався із заїзду на велосипеді вулицями курортного міста Санта-Моніка (штат Каліфорнія).

Після цього він у супроводі Марії та дітей відсвяткував 64-річчя в престижному ресторані "Каза Рома" в лос-анджелеському районі Беверлі-Хіллз.

У сім'ї пояснюють зворушливе перемир'я в розпалі шлюборозлучного процесу турботою батьків про своїх нащадків.

"Коли необхідно проявити любов до дітей, Арнольд і Марія завжди збираються разом", - зазначило джерело, близьке до пари.

"Діти і сім'я для них понад усе", - додало інше джерело Hollywood Reporter.

У поки ще подружньої пари дві дочки (21-річна Кетрін і 19-річна Крістіна) і два сини (17-річний Патрік і 13-річний Крістофер).

Шварценеггер і Шрайвер оголосили про рішення розлучитися на початку травня після того, як актор зізнався в зраді і в тому, що має позашлюбного сина.

1 липня Шрайвер подала на розлучення. Шварценеггер погодився платити їй аліменти і відшкодувати судові витрати за шлюборозлучний процес.

Зараз ви читаєте новину «Розлучення не завадило Шварценеггеру відсвяткувати день народження з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути