вівторок, 26 липня 2011 17:39

Через нещасний випадок із сином Шварценеггер погодився платити аліменти

Через нещасний випадок із сином Шварценеггер погодився платити аліменти

Нещасний випадок, що стався з 13-річним сином Арнольда Шварценеггера та Марії Шрайвер Крістофером, змусив пару забути про свої розбіжності, пов'язаних з процедурою розлучення, і навіть посприяв відносному налагодженню стосунків між подружжям.

Так, Арнольд Шварценеггер, чия нещодавня відмова платити аліменти Марії Шрайвер на неповнолітніх дітей стала причиною справжнього скандалу, змінив своє рішення. Були складені нові шлюборозлучні документи, в яких колишній губернатор Каліфорнії на цей раз підтвердив свій намір регулярно виплачувати аліменти колишній дружині, якщо вона того забажає.

Адвокат сім'ї Скотт Вестон, який, однак, не займається шлюборозлучним процесом, пояснив, що початкова відмова виплачувати аліменти є звичайною практикою. Таким чином Арнольд Шварценеггер хотів лише надати суду право покласти край його подружнім фінансовими зобов'язаннями перед Марією Шрайвер, так як вона не відчуває нестачі в грошах для існування. Через цей крок актор зазнав жорсткої критики, начебто хотів зовсім позбавити колишню дружину матеріальної підтримки, хоча йшлося зовсім не про це.

Між тим, молодший син Шварценеггера, пролежавши тиждень у відділенні інтенсивної терапії, вже пішов на поправку, - про це сам актор повідомив усім на своїй сторінці на Twitter: "Спасибі всім за вашу підтримку Крістофера. Вона дійсно багато значить як для нього, так і для мене. Він уже поправляється, так що скоро ми зможемо забрати його з лікарні".

Зараз ви читаєте новину «Через нещасний випадок із сином Шварценеггер погодився платити аліменти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути