пʼятниця, 22 липня 2011 16:54

Шварценеггер повернеться на екрани в 2013 році

Шварценеггер повернеться на екрани в 2013 році

Новий фільм з Арнольдом Шварценеггером "Останнє протистояння" вийде в прокат 18 січня 2013 року, повідомляє Deadline.

Дія фільму розгортається в невеликому місті на кордоні США і Мексики. Шериф цього міста на прізвище Оуенс у минулому працював в поліції Лос-Анджелеса. Колишнє місце роботи він залишив після проваленої операції. Тихе життя Оенса підходить до кінця, коли в місті з'являється могутній наркоторговець, який втік з американської в'язниці, з поплічниками. Поліція міста виявляється останньою перешкодою, яку злочинці повинні подолати на шляху до власної волі.

Бюджет нової картини становить 30 мільйонів доларів. Зйомки стартують у вересні 2011 року. Режисером картини виступить кореєць Кім Чжі Ун ("Хороший, поганий, довбанутий" і "Я бачив диявола"), для якого стрічка стане першим англомовним проектом у кіно.

Раніше повідомлялося, що фільмом-поверненням для колишнього губернатора Каліфорнії стане "Плаче мачо". У фільмі Шварценеггер мав виконати роль об'їждчика коней, найнятого для викрадення 9-річного хлопчика. Після розриву з дружиною в травні 2011 року, проте, роботи по цій картині виявилися заморожені.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер повернеться на екрани в 2013 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі