Ексклюзиви
вівторок, 05 квітня 2011 16:44

Шварценеггер у коміксі став Гувернатором
7

Фото: Фото: Reuters

Екс-губернатор американського штату Каліфорнія, зірка "Термінатора" Арнольд Шварценеггер презентував у Каннах новий комікс зі своєю участю. Відомий актор виступить в новому амплуа, своєрідному симбіозі зі світу політики і фільмів. Називається комікс "Гавернатор" (Governator). Саму книгу опублікують в 2013 році, а екранізують вже в наступному році.

Це незвичайне прізвисько: Говернатор, що з'єднало в собі слова "губернатор" і "термінатор" придумали журналісти в 2003 році, коли Арні був обраний на пост губернатора Каліфорнії.

"Слово "говернатор" поєднує в собі два світи: світ політики та світ фільмів. І мультфільм з'єднує це воєдино. Він об'єднує правителя (the governor), термінатора (The Terminator) і світ бодібілдингу", - озвучив свою нову "роль" Шварценеггер.

Незважаючи на свій солідний вік (64 роки - ред.) актор-спортсмен-політик продовжує вести здоровий спосіб життя. І на доказ цього, перед тим як представити громадськості новий комікс, він разом з мером Лондону провів велосипедну прогулянку.

Щоб нести здоровий спосіб життя в маси Арнольд Шварценеггер виклав фотографії у себе в twitter, щоб його фани і шанувальники також наслідували його приклад.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер у коміксі став Гувернатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути