пʼятниця, 11 лютого 2011 09:48

Шварценеггер повертається в кіно після 7-річної паузи

Шварценеггер повертається в кіно після 7-річної паузи

Відомий голлівудський актор Арнольд Шварценеггер заявив, що повертається в кіно після семирічної паузи в акторській кар'єрі у зв'язку з роботою на посту губернатора американського штату Каліфорнія.

Про це рішення актор оголосив у своєму мікроблозі в Твіттері.

"Мої друзі з Креативного акторського агентства CAA (Creative Artists Agency), запитували мене протягом семи років, коли вони зможуть серйозно робити пропозиції, отримали від мене зелене світло", - написав Шварценеггер.

Разом з тим у січні 63-річний актор заявив, що вже розглядає кілька сценаріїв.

Будучи губернатором Каліфорнії, Шварценегер знявся лише в кількох епізодичних ролях.

Губернаторський термін Шварценеггера, в минулому героя бойовиків, знаменитого "термінатора", завершився 3 січня 2011 року не на радісній ноті: найнаселеніший штат США знаходиться в стані важкої економічної кризи, його в'язниці переповнені, і навіть знамениті каліфорнійські національні парки змушені були нещодавно перейти на режим підвищеної економії.

Рейтинги популярності Шварценеггера до кінця його перебування при владі істотно знизилися, а етичний комітет "Громадяни за відповідальність та етику" у своїй квітневій доповіді назвав главу Каліфорнії в числі 11 найгірших губернаторів США. Група, зокрема, звинуватила його у використанні коштів штату і федеральних коштів в особистих цілях, зав'язуванні тісних дружніх зв'язків заради особистої вигоди і наданні ключових посад друзям.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер повертається в кіно після 7-річної паузи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі