середа, 18 травня 2011 12:20

Позашлюбний син Шварценеггера схожий на свого батька
6

Співробітники порталу TMZ.com, що спеціалізується на новинах з життя знаменитостей, відшукали і опублікували фотографію матері позашлюбного сина колишнього губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера. Крім того, на сайті з'явилися і знімки самої дитини, проте розгледіти її обличчя не представляється можливим через особливу обробку фото.

Як повідомлялося раніше, матір'ю позашлюбної дитини Шварценеггера виявилася домробітниця, яка прислуговувала у будинку екс-голови Каліфорнії та його дружини Марії Шрайвер. Тепер стало відомо, що мова йде про жінку на ім'я Мілдред Патрісія Баена (в сім'ї Шварценеггера її звали просто Петті), яка нещодавно звільнилася після 20 років роботи в будинку політика і актора.

За даними джерел порталу, стосунки Шварценеггера і Петті зав'язалися в кінці 1990-х років. При цьому домробітниця ніколи не залишалася ночувати в будинку свого коханця і його дружини, тому родичі Шварценеггера нічого не знали про роман.

Коли домробітниця завагітніла, вона не стала повідомляти Шварценеггеру про те, що саме він є батьком її дитини. Жінка зізналася акторові лише через кілька років, коли хлопчик уже підріс. В даний час позашлюбний син Шварценеггера проживає разом з матір'ю неподалік від Лос-Анджелеса. Хлопчику зараз 10 чи 11 років. Портал стверджує, що він дуже схожий на свого батька.

Арнольд Шварценеггер заявив про те, що у нього є позашлюбний син, 17 травня. Він пояснив, що саме ця обставина стала причиною його розриву стосунків з дружиною, Марією Шрайвер. Про розставанні подружжя стало відомо 10 травня.

Зараз ви читаєте новину «Позашлюбний син Шварценеггера схожий на свого батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути