понеділок, 17 вересня 2012 13:49

Роберт Паттінсон пробачив Крістен Стюарт зраду

Роберт Паттінсон пробачив Крістен Стюарт зраду
Закохані знову разом Фото: Global Look Press

Роберт Паттінсон, зірка вампірської саги "Сутінки", усвідомив, що "не може жити" без Крістен Стюарт, своєї партнерки по фільму і по життю, і, після низки драматичних сцен і слізних вибачень вирішив дати подрузі, яка зрадила його, другий шанс.

Так, принаймні, описує примирення закоханих, що відбулося днями, британський таблоїд The Sun.

Стюарт і Паттінсон з'являться разом на прем'єрі фільму "Сутінки - частина друга", яка відбудеться в листопаді цього року.

Нагадаємо, що в липні цього року Паттінсон зібрав свої речі і покинув особняк, в якому він жив зі своєю коханою Крістен Стюарт, після того, як стало відомо про її роман з одруженим 41-річним режисером Рупертом Сандерсом. Публічні вибачення, які Стюарт принесла Паттінсону, за деякими даними, на його вимогу, не допомогли, і протягом декількох місяців він не хотів більше з нею спілкуватися і з'ясовувати стосунки.

Скандальну зраду Крістен Стюарт Роберту Паттінсону обговорювали фактично всі світові ЗМІ. 17 липня були зроблені знімки, на яких Стюарт обіймається з Сандерсом. За деякими джерелами, дізнавшись про неминучу публікацію фотографій, Крістен Стюарт зізналася Роберту Паттінсону в зраді, і це було зроблено під час фестивалю Comic-Con, однак жоден з акторів не підтверджував і не спростовував ці повідомлення.

Пізніше Крістен Стюарт принесла Паттінсону публічні вибачення. "Я глибоко жалкую про шкоду і дискомфорт, який заподіяла близькій мені людині і оточуючим. Ця помилка, вчинена в швидкоплинному пориві, поставила під загрозу найважливіше в моєму житті - стосунки з людиною, яку я люблю і поважаю більше за всіх на світі. Я люблю, люблю Роба і мені так шкода!" - цитують таблоїди емоційне висловлювання зірки Голлівуду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістен Стюарт фліртує з Джеймсом Франко

Руперт Сандерс, зі свого боку, також приніс вибачення дружині і двом дітям, заявивши: "Я божеволію від болю, яку заподіяв своїй сім'ї. Моя прекрасна дружина і чудові діти - це все, що у мене є. Я люблю їх усім серцем і молюся про те, щоб ми разом подолали це".

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон пробачив Крістен Стюарт зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути