середа, 12 вересня 2012 11:31

"Все буде добре. У нас все гаразд" - Стюарт про стосунки з Паттінсоном

"Все буде добре. У нас все гаразд" - Стюарт про стосунки з Паттінсоном
Актриса починає підготовку до прем'єри "Сутінки. Сага: Світанок - частина 2" Фото: ivona.bigmir.net

Крістен Стюарт нарешті прокоментувала розрив своїх стосунків з Робертом Паттінсоном. На прес-конференції в рамках кінофестивалю в Торонто дівчина таки відповіла на запитання стосовно її розриву з актором. І судячи зі слів Кріс, насправді все зовсім не страшно.

У суботу Крістен разом з режисером Вальтером Саллесом і актором Гарреттом Хедлундом поговорила з пресою з приводу нової картини "На дорозі". Тріо також взяло участь в фотоколлі, і не обійшлося без запитань про особисте.

Коли у Кріс запитали, чи не переживає вона з приводу майбутньої появи на прем'єрі чергового фільму "сутінкової" саги в компанії Роба, актриса заявила: "Все буде добре. У нас все гаразд".

Тим не менш зірка не стала розвивати тему і уточнювати, власне, в якому статусі вона зараз знаходиться. Однак якщо згадати про розмови з приводу продажу особняка в Лос-Анджелесі, де Стюарт останній рік жила разом з Робом, то можна припускати, що почути новини про весілля молодих людей у найближчому майбутньому розраховувати не слід.

Крістен також зізналася, що дійсно нервувала перед прем'єрою в Торонто. "Я безумовно переживала. Я завжди нервую перед виходом на червоний килим", - сказала актриса і пояснила, що кожен раз побоюється, що може не виправдати очікування своїх шанувальників. "Адже нас постійно оцінюють. На щастя, все пройшло гладко. На прем'єрі було багато людей, і це було приємно бачити. Я почувалась відмінно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістен Стюарт після розриву з Робертом Паттінсоном буде жити з мамою

У неділю Крістен повернулася в Лос-Анджелес. Тепер дівчина може розпочати підготовку до прем'єри "Сутінки. Сага: Світанок - частина 2 ". Захід запланований на 15 листопада. Раніше ходили чутки, що Стюарт на прем'єрі не з'явиться і замість неї "зіркою вечора" доручено стати акторці Ешлі Грін.

Зараз ви читаєте новину «"Все буде добре. У нас все гаразд" - Стюарт про стосунки з Паттінсоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути