вівторок, 07 вересня 2010 19:01

"Я не стара" - Тіна Кароль про зміну іміджу

 

Українська співачка Тіна Кароль разом зі своїм чоловіком-продюсером Євгенієм Огіром вже рік роблять ремонт в заміському будинку.

"Ремонт - больова крапка! Робимо його, робимо. Женя, мені здається, вже і зовсім доведений до такої грані, що вже не має ніяких ілюзій і сантиментів. Регулярно буває на будівництві, розмовляє з робочими, практично планірки проводить. Але завжди говорить: хто сходить з дистанції, той нічого не отримує", - розповіла співачка в інтерв"ю журналу "Домашний очаг".

Кароль також відверто зізналася, що свариться з чоловіком.

"Те, що я з характером - це точно. Але ж Огір теж не без характеру. Якби ми обидва були безхребетними, то навряд чи б зацікавили один одного. Звичайно, у нас бувають суперечки, я свою лінію гну, Женя - свою. Можемо як в класичному італійському варіанті розлютитися, посваритися. Але, розумієте, будь-яка думка може бути помилковою, надуманою, і саме в суперечці завжди знаходиться компроміс або істина", - вважає вона.

Співачка також говорить, що стала повноцінною після народження сина. У листопаді Веніаміну виповниться два роки.

"У нас Веня з одного року вже в школу ходить, ну, таку спеціальну, ясельну. Це не зовсім садок, там тільки заняття. Він разом з іншими дітками малює, ліпить всякі скульптурки смішні з пластиліну, складає конструктор. Це програма дитячого розвитку, і мені здається, чим раніше дитина почне вчитися, тим краще", - говорить співачка.

Також Тіна вперше зізналася, що під час своєї вагітності її дуже лякала перерва в кар"єрі: "Навіть не перерва в кар"єрі лякала, а той об"єм складнощів, які зазвичай виникають у молодих мам".

"І мова навіть не про думки, ой, яка я товста; лякала та увага, яку мені потрібно буде приділяти немовляті, - а чи зможу я, а чи під силу мені, а як же все інше, до чого я так звикла? При цьому ще потрібно повертатися у форму і багато працювати. Я боялася, але не збиралася здаватися. Я просто сказала собі: так, дорога, працювати доведеться ще більше, відмовитися від чогось теж, але це така ціна за право мати дитину і вона не може стає на одні ваги з її першою усмішкою, з першими кроками, словами, вчинками. І ви знаєте, я абсолютно упевнена в тому, що стати матір"ю - це один з найбільш розумних, усвідомлених і правильних вчинків в моєму житті", - поділилася вона.

Кароль достатньо різко відповіла на питання журналіста про те, чи не боїться вона налякати прихильників зміною іміджу або репертуару: "Я не стара, я молода дівчина і роблю музику, яка насамперед подобається мені".

"Я не ставлю собі завдання підкорити тільки якусь одну певну аудиторію. Світ, тенденції, музика міняється, і я міняюся разом з нею. Я не стала іншою, я просто подивилася на речі під іншим кутом. Я усвідомлюю те, що не можу подобатись всім від пісні до пісні. Але на кожне "не подобається" завжди буде інше "подобається". А я завжди буду вірна собі, і робити свою справу чесно, щиро і по-справжньому", - додала співачка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Я не стара" - Тіна Кароль про зміну іміджу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути