субота, 19 грудня 2009 15:20

Тіна Кароль "робить" сексуальну фігуру в спортзалі (ФОТО)

Зміни в іміджі Тіни Кароль продовжують шокувати український шоу-бізнес.

Після пологів зовнішність співачки стрімко міняється в кращу сторону: образ стає відвертішим, сукні коротші, а репертуар енергійнішим.

Скромний ліричний образ співачка змінила на сексуальний.

"У мене зараз найщасливіший період в житті: я встигла і поспівати, і в тур з"їздити, і народити", - з посмішкою говорить Тіна про свій нинішній стан.

Проте, не всі українські зірки з ентузіазмом оцінили перетворення артистки.

"Цей стиль Тіні не дуже личить, - заявляє Аліна Завальська. - Мені здається, їй більше пасують довгі сукні, які вона вдягала раніше".

Співачка на подібні думки уваги не звертає і продовжує штурмувати ефіри відвертими відео. Підтвердженням тому є останній кліп на пісню Radio Baby, в якому молода матуся без ускладнень продемонструвала напіводягнені форми.

"Я думаю, що з її голосом у будь-якому випадку були б хороші рейтинги, - говорить генеральний продюсер М1 Валентин Коваль. - А шоу-бізнес, є шоу-бізнес, тому потрібно показувати не тільки хороший голос, але і все інше".

Між тим, свої апетитні форми співачка підтримує регулярними тренуваннями в залі, тому розмови про можливу пластику, підтяжці або ліпосакції є черговими вигадками заздрісників.

ВІДЕО

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль "робить" сексуальну фігуру в спортзалі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути