четвер, 24 вересня 2009 18:07

Тіна Кароль три години змінювала зовнішність (ФОТО)

Співачка Тіна Кароль змінила колір волосся, брів і стиль. На таке артистка пішла заради іншої жінки.

Кароль взяла участь у фотопроекті Катерини Рождєствєнської "Приватна колекція". Запросила співачку сама фотохудожник, вона ж обирала й картину під Тіну.

В результаті, Кароль знялася в образі героїні картини російського художника Аполлона Мокрицького "Портрет дружини" 1853-го року.

На зйомках Тіна провела понад 3 години, а от знімалася всього лише 5 хвилин. Насправді, практично весь час було вбито на накладання гриму.

Адже Рождєствєнська поставила завдання: змінити співачку до повної подібності з картиною.

"Для мене це було приємним експериментом, спробувати себе у настільки незвичайній зйомці було дуже заманливо. Я вперше знімалася, так би мовити, у чужому образі - по суті це якась гра, фототеатр", - прокоментувала свою участь у проекті Кароль.

Водночас Тіна віддала належне роботі гримерів та таланту самої Рождєствєнської. Остання також у боржниках не лишилася й розсипалася у компліментах співачці. Мовляв, у Тіни просто таки акторський дар:

"...У кадрі вона не була Тіною Кароль, вона була "живою" картиною, цілком перевтіливши і відобразивши весь настрій і палітру роботи Мокрицького".

До слова, крім "Приватної колекції", Тіна знялася також у фотопроекті "Асоціації". Правда, вже у своєму звичному образі, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль три години змінювала зовнішність (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути