понеділок, 26 жовтня 2009 09:31

Тіна Кароль у трусах заспівала дивним голосом (ФОТО, ВІДЕО)
5

Нещодавно співачка Тіна Кароль завершила роботу над черговим відео. А на днях відбулася прем"єра нового кліпу зірки "Radio Baby".

"Можу зізнатися, що у пісні "Radio Baby" було кілька варіантів фонограм, ми шукали потрібну форму, щоб максимально відтворити дух часу 80-их і, щоб, безумовно, ця форма цілком відповідала мені", - ділиться Тіна.

Варто відзначити, що у новій пісні голос артистки звучить трохи дивно.

"Вона спеціально так проспівана, я не проявляла у пісні свій голос, тому що роблю це тільки у тих композиціях, де це необхідно і зовсім не комплексую, що у "Radio Baby" співаю субтоном", - пояснила Кароль незвичне звучання композиції.

"У цьому відео немає конкретного сюжету. Тіна Кароль з"являється в образі себе - самодостатньої, сексуальної, впевненої у собі дівчини; вона не така, як усі, вона і є "Радіо бейбі" - крихітка, яка точно знає, чого хоче", - каже режисер кліпу Сергій Солодкий.

За словами режисера, стилістику нового кліпу запропонувала сама співачка. Йому ж ідея сподобалася, і було вирішено втілити її в життя. Самі зйомки "Radio Baby" тривали у Києві протягом близько 30 годин.

В результаті у кліпі Тіні довелося приміряти на себе три образи. В усіх трьох іпостасях Кароль практично не припиняє танцювати і демонструвати свої форми та відверте вбрання.

Загалом же провідною для відео є тема 80-их років 20-го століття.

Щоб домогтися ефекту реалістичної картинки, при роботі над відео використано мінімум комп"ютерної графіки.

Натомість протягом 2-х місяців було створено три локації - масштабні декорації для зйомок. По-перше, це величезна стіна з магнітофонів, по-друге, гігантський магнітофонний індикатор і нарешті злітна смуга.

Як відомо, записували згадану пісню у Лондоні, на знаменитій студії "Метрофонік". До слова, тільки там останні три роки Тіна записує усі свої пісні.

Як розповіла Кароль, "Radio Baby" - це другий сингл нового альбому. Вихід останнього заплановано на кінець наступного року.

"На майбутню осінь уже запланований тур на підтримку цього альбому, можу з упевненістю сказати, що ми постараємося заїхати у максимально можливу кількість міст", - пообіцяла зірка.

А оскільки режисера кліпу Тіна вважає дуже талановитим, то їхня співпраця на цьому не скінчиться.

"Ми продовжуємо нашу співпрацю, і зараз ми готуємося до зйомок відеокліпу на нову пісню, прем"єра якої (відразу із самим відео) запланована під Новий Рік", - зізналася співачка.

 

За матеріалами ТаблоID

Співачка сказала декілька слів про свій новий кліп:

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль у трусах заспівала дивним голосом (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути