Ексклюзиви
четвер, 23 грудня 2010 08:52

Пугачовій провели екстрену операцію на серці - ЗМІ

Пугачовій провели екстрену операцію  на серці - ЗМІ

Знаменита російська співачка Алла Пугачова в середу вдень екстрено приїхала в одну з елітних клінік Москви, відчувши різке нездужання, повідомляє Life News з посиланням на джерело в оточенні 61-річної співачки.

Співрозмовник таблоїду також розповів, що примадонна була дуже бліда, вона поскаржилася лікарям на задишку, голос у неї був сильно застуджений. Співачці одразу ж виділили палату люкс і взяли аналізи. За даними видання, Пугачовій призначили низку обстежень, зокрема ехографію (знімок серця) і УЗД.

Пізніше те саме видання повідомило, що хірурги кардіоцентру імені Бакулєва екстрено провели Пугачовій операцію на серці.

Між тим, дочка Алли Пугачової, знаменита співачка і актриса Крістіна Орбакайте спростувала повідомлення про те, що її мати лягла в середу в одну з московських клінік на обстеження через різке погіршення самопочуття.

"Ні-ні, нічого страшного. Нікуди вона не потрапила", - сказала вона РИА "Новости".

Прес-секретарі Алли Пугачової також не підтвердили інформацію про те, що артистка зараз перебуває у клініці.

Зазначимо, що проблеми з серцем у Алли Пугачової виникають не вперше. Кілька років тому їй зробили стентування. Крім того, у неї були серйозні проблеми з судинами.

Зараз ви читаєте новину «Пугачовій провели екстрену операцію на серці - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути