Ексклюзиви
середа, 20 вересня 2006 17:16

У Пугачової відмовляють ноги

 

У російської естрадної співачки Алли Пугачової продовжуються серйозні проблеми зі здоров"ям. Нещодавно повідомлялося про те, що примадонна вимушена була в лікарні лікувати серце. Наразі виданню "Твой день" стало відомо, що у співачки виникає нестерпний біль через сильний набряк ніг.

Її ледь вмовили знятися у новорічному мюзиклі "Карнавальна ніч". Зірка погодилася тільки за однієї умови - вона буде сидіти. Спеціально для примадонни організатори встановили на знімальному майданчику диван.

Режисери "Карнавальної ночі" терміново переписали сценарій, оскільки Пугачова дала згоду тільки в останній момент перед зйомками. 

Основні зйомки новорічного "Вогника" на кіностудії Довженка завершилися у минулу неділю. Філіп Кіркоров, Лариса Доліна, Ігор Ніколаєв і Валерія уже відзняли свої номери. Організатори починали демонтаж декорацій, коли стало відомо, що Пугачова погодилася на зйомки.

- Алла Борисівна погодилася брати участь виключно з однієї причини - її умовила давня подруга - музичний продюсер Валентина Босовськая, - сказав арт-директор новорічного вечору Олег Яковлєв.

Спеціально для зйомок Пугачова привезла декілька пар взуття. На концерті, який недавно пройшов у Києві, співачка через сильний біль у ногах виступала в розстебнутих чобітках.

Саме тому обов"язковою умовою, при якій зірка погодилася на участь у зйомках, стала наявність дивана на сцені. Організатори знайшли на студії Довженка зручну м"яку канапку, яку раніше використовували в мюзиклах і кліпах. Крім того, місце, де повинна була сидіти Пугачова, реквізитори обклали диванними подушками, які зірка привезла з собою на Україну.

Сидячи на дивані, примадонна виконала свою композицію "У любові твої вії", повідомляє NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «У Пугачової відмовляють ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути