середа, 28 червня 2006 14:17

У Пугачової проблеми з серцем

 

Російська співачка Алла Пугачова пройшла обстеження в кардіологічній клініці. Лікарі виявили у неї серйозні проблеми з судинами серця. Медики побоюються, що тромб, який може відірватися у будь-яку секунду, призведе до непоправних наслідків.

Дізнавшись про свою хворобу, Пугачова звернулася за допомогою до кращого кардіолога Росії Лео Бокерія.

На публіці співачка довгий час приховувала свою хворобу. Проте близьке оточення Пугачової звернуло увагу на те, що у неї став переважати песимістичний настрій. Навіть на дні народженні своєї доньки Крістіни Орбакайте Пугачова була сумною. А тост, який вона підняла за здоров"я іменинниці, змусив здригнутися її близьких.

- Крістіна, ти - принцеса, допоки я живу! Коли мене не стане - будеш королевою, - сказала вона.

Серце турбує примадонну вже декілька років. Проте біль посилився після її розлучення з Кіркоровим. Пугачова змушена була звернутися в одну з клінік Москви, де їй зробили електрокардіограму. Результати підтвердили, що у співачки проблеми з серцем.

Спочатку Пугачова хотіла пройти обстеження у клініці в Швейцарії. Але рідним вдалося переконати співачку, що вітчизняні фахівці-кардіологи не поступаються зарубіжним, і порекомендували головного кардіолога країни - директора Центру серцево-судинної хірургії імені Бакульова Лео Бокерія.

Бокерія призначив Пугачовій зробити коронарографію. За допомогою цієї процедури лікар планував з"ясувати прохідність артерій її серця. Після деяких коливань Алла Борисівна лягла на обстеження у клініку.

До лікарні Пугачова приїхала на своєму Mercedesі. Охоронець допоміг їй донести пакети з речами. Співачку поклали в палату з холодильником, телевізором і окремою ванною кімнатою. Гарячу їжу їй привозив водій - 3-4 рази на день.

Перебування Пугачової в клініці дирекція закладу тримала в суворій таємниці.

Спочатку співачці зробили необхідні аналізи крові і ехокардіографію. Потім її відвели до окремого кабінету на коронарографію. Пугачовій зробили знеболюючий укол у внутрішню частину стегна і ввели катетер з контрастною речовиною. Після чого зробили знімки двох коронарних артерій. Процес контролював сам Лео Бокерія. За результатами аналізів і часткового обстеження Бокерія повідомив, що операція поки непотрібна.

Проте він порекомендував Аллі Борисівні пройти повний курс обстеження і хоча б тиждень полежати в лікарні. Однак Пугачова вже наступного дня залишила клініку, щоб потрапити на ювілей до Максима Галкіна. У лікарню Алла Борисівна не повернулася, пише Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Пугачової проблеми з серцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути