вівторок, 16 листопада 2010 18:00

Пугачова вибирала всі пісні для нового альбому Валевської

Пугачова вибирала всі пісні для нового альбому Валевської

Співачка Наталія Валевська у листопаді презентує свій новий, третій, альбом "Бажання здійсняться".

До альбому увійшли пісні, відібрані Аллою Пугачовою.

Напередодні запису нового альбому Валевська попросила у Алли Борисівни поради, і Примадонна, прослухавши всі пісні з репертуару Наталії, вказала на ті, які їй подобаються найбільше.

Заголовною піснею альбому стала композиція "Бажання здійсняться", яка принесла Наталії Валевської перемогу в конкурсі "Алла шукає таланти", і була названа Аллою Борисівною її улюбленою піснею з репертуару української співачки.

"Мені подобаються багато пісень Наташі Валевської, вона енергійна співачка, з сильними вокальними даними. Впевнена, що її третій альбом вийде особливо вдалим", - сказала Алла Пугачова. - Ось побачите, у цієї дівчинки велике майбутнє!"

У додатку до альбому зібрані вислови світових філософів різних часів, які налаштовують на те, щоб всі бажання обов'язково збувалися.

Окрім випуску альбому, Наталія бере участь у телевізійному шоу "Народна зірка", де співає у дуеті з Тетяною Фтемовою з Кам'янець-Подільського.

"У шоу беру участь не стільки для себе, як для Танюшки. Вона сама виховує 4-річного сина. Мріє тільки про те, щоб дати йому гідну освіту. Якщо виграємо у шоу, матиме на це гроші", - зазначила Валевська.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Пугачова вибирала всі пісні для нового альбому Валевської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути