понеділок, 29 травня 2017 11:13

Продюсер Лободи прокоментувала зрив концерту співачки в Одесі
4

Концерт Світлани Лободи відмінили у Одесі
Фото: Прес-служба
Концерт Світлани Лободи відмінили у Одесі
Концерт Світлани Лободи відмінили у Одесі
Концерт Світлани Лободи відмінили у Одесі

Концерт Світлани Лободи, який повинен був відбутися в Одесі в неділю, 28 травня, скасований з міркувань безпеки глядачів і виконавиці.

Про це повідомили в прес-службі співачки. Відповідне рішення менеджмент артиста прийняв після загострення ситуації і того, як з боку радикально налаштованих молодих людей, які пікетували концерт, в сторону глядачів був застосований сльозогінний газ, полетіли петарди і димові шашки, а пізніше з'явилася інформація про замінування будівлі.

Продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна прокоментувала подію наступним чином:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концерт Лободи в Одесі скасований через дзвінки про мінування

"Друзі! Вчора ми скасували концерт в Одесі в клубі Ібіца в зв'язку з черговими провокаціями і реальною загрозою вашої безпеки. Сценарій колишній. Всі ті ж персонажі. Сьогодні мені навіть не хочеться акцентувати увагу на тому, хто ці люди, які організації вони представляють. головне, що це громадяни нашої країни. І це страшно.

Єдиним пріоритетом для нас завжди була і буде ваша безпека. Сьогодні було дуже багато молодих людей і навіть дітей. Коли в них полетіли димові шашки і петарди - ми прийняли рішення скасувати концерт.

У будь-якій країні, в якій запанував режим, гине в першу чергу культура. І, на жаль, ми опинилися на цьому рубежі.

Поки ми не навчимося поважати права і свободи один одного, ми не те що не станемо частиною Європи, нас чекає страшна деградація у всіх галузях і напрямках життя.

Всім гарного настрою і добра!

Одеса, ми дуже любимо тебе. І знаємо, що це взаємно! А ми продовжуємо наш тур і вже 30го травня побачимося на концерті в Тель-Авіві. Тому що музика не має кордонів ", - підсумувала Крапівіна.

Ніяких заборон або обмежень з боку місцевої влади на проведення культурно-масових заходів в цей період в Одесі не було. Квитки на концерт традиційно були розкуплені ще задовго до його проведення, а багато глядачів прийшли з дітьми.

Напередодні концерту радник начальника ГУНП Руслан Форостяк, знаючи про плани окремих груп пікетувати концерт, у себе на сторінці в Facebook закликав радикально налаштовану молодь дотримуватися законів і не перешкоджати творчої діяльності артистки.

"Світлана Лобода є нашим співвітчизником, громадянином України, українською естрадною співачкою. Ніхто не має права обмежувати або фізично блокувати її творчу, концертну діяльність, і відповідно таким чином обмежувати права і свободи нашого співвітчизника в нашій демократичній країні, яку ми будуємо", - написав він і запевнив, що "правоохоронці не дадуть можливості фізично блокувати творчу діяльність співачки і заважати відвідувачам концерту".

Однак ситуація вийшла з-під контролю поліції і агресивно налаштовані пікетники почали закидати глядачів палаючими петардами і димовими шашками. Після ситуація загострилася ще більше і в поліцію надійшли повідомлення про мінування будівлі, де повинен був відбутися концерт. Для пошуку вибухівки правоохоронці евакуювали всіх з приміщення. Після такого розвитку ситуації менеджмент артиста прийняв остаточне рішення скасувати концерт.

Зараз ви читаєте новину «Продюсер Лободи прокоментувала зрив концерту співачки в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути