середа, 14 листопада 2012 13:15

Принцу Чарльзу поклявся у вірності персонаж з "Гоббіта"
7

Фото: Фото: Reuters

Спадкоємець британської корони принц Чарльз, який здійснює турне по країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону, в середу відсвяткував у столиці Нової Зеландії 64-річчя під один з хітів легендарних Beatles "When I'm Sixty-Four".

На честь дня народження принца Уельського, як повідомляє агентство Франс Прес, влада Нової Зеландії (якою править мати Чарльза - королева Єлизавета II) влаштувала урочистий прийом в урядовій резиденції в Веллінгтоні. Щоб підкреслити символічність події, на прийом були запрошені 64 місцевих жителя, які також з'явилися на світ 14 листопада. Наймолодшому з гостей виповнилося 18 років, а найстаршому - 101 рік. Центральною фігурою на святі був, зрозуміло, сам принц Чарльз, в честь якого військовий духовий оркестр виконав мелодію відомої пісні Beatles "Коли мені стукне 64".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина принца Чарльза хоче повалити Єлизавету II

Прийнявши привітання та скуштувавши страви місцевої кухні, Чарльз у супроводі дружини - герцогині Корнуольської Камілли - відвідав кіностудію, на якій знімалася знаменита трилогія "Володар кілець". Її творець режисер Пітер Джексон особисто провів високого гостя по павільйонах і навіть продемонстрував деякі спецефекти, які глядачі зможуть побачити в новій кіноепопеї "Гоббіт". Під час екскурсії по студії спецефектів Weta Workshop спадкоємця престолу зустрів загримований під гнома Глоіна актор Пітер Хемблтон. Персонаж хоббітскої саги встав на одне коліно і присягнувся принцу Чарльзу у вірності британській короні.

"Ви не уявляєте, який я щасливий - це найкращий подарунок на мій день народження за багато років", - сказав Чарльз, який славиться гарячим шанувальником творчості англійського письменника Джона Толкіна, чиї романи послужили літературною основою кінотрилогії Джексона.

Зараз ви читаєте новину «Принцу Чарльзу поклявся у вірності персонаж з "Гоббіта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути