Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2012 15:48

Дружина принца Чарльза хоче повалити Єлизавету II

Дружина принца Чарльза хоче повалити Єлизавету II
Камілла підмовляє Вільяма і Кетрін зайняти трон в обхід Чарльза Фото: lenta.ru

Усередині британського королівського двору розгорівся неабиякий скандал. Кажуть, дружина принца Чарльза Камілла Паркер-Боулз хоче повалити королеву Єлизавету II. Нібито Камілла симпатизує Вільяму та Кетрін і робить все, щоб саме старший син Чарльза зайняв трон.

Здається, британське королівське сімейство міцно загрузло в судових розбірках. Не встигла родина розібратися з усіма, хто причетний до опублікування провокаційних фотографій дружини принца Вільяма Кетрін, як назріває новий судовий позов.

Вся справа в сенсаційній інформації, яка активно обговорюється в іноземній пресі. Кажуть, що в британській королівській сім'ї назріває змова проти чинної королеви Єлизавети II. Нібито дружина принца Чарльза Камілла хоче повалити королеву і підмовляє Вільяма і Кетрін зайняти трон в обхід Чарльза. А тим часом саме він є першим в черзі до трону.

Більш того, говорять, нібито сама Єлизавета II перебуває буквально при смерті і не може вжити жодних заходів з припинення дій невістки. "У тому, що сили і здоров'я королеви вичерпуються, винна безжальна Камілла, яка влаштувала змову", - компетентно заявляє людина з близького оточення королівської сім'ї. Багато хто вірить цій інформації, грунтуючись на численних фотографіях з заходів, в яких брали участь вищеописані персони. Особливо уважні відзначили, що Камілла дійсно часто виявляється поряд з Кетрін і Вільямом і зовсім мало - з Чарльзом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французький суд заборонив поширювати фото голої Кейт Міддлтон

Втім, більшість людей не вірять в ці чутки і прогнозують, що на видання, яке першим опублікувало цю інформацію, чекає судове переслідування.

Зараз ви читаєте новину «Дружина принца Чарльза хоче повалити Єлизавету II». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути