середа, 28 листопада 2012 13:36

Прем'єра "Гоббіта": Веллінгтон заполонили чарівні ельфи і страшні орки
18

Червона доріжка на прем’єрі була довжиною в 500 метрів
Фото: Фото: Reuters
Такого нашестя улюблених героїв шанувальники легендарної трилогії "Володар перснів" чекали вже дуже довго
Пітер Джексон з донькою Кеті
Елайджа Вуд
Кейт Бланшетт

Сьогодні вдень вулиці Велінгтона в Новій Зеландії заполонили чарівні ельфи, страшні орки, добродушні гоббіти і всілякі казкові істоти з країни Середзем'я. Такого нашестя улюблених героїв шанувальники легендарної трилогії "Володар перснів" чекали вже дуже довго - і ось, нарешті, відбулася прем'єра першої частини пріквела "Гоббіт: неочікувана подорож".

Місце проведення прем'єри було обрано, звичайно, невипадково - адже саме в Новій Зеландії Пітер Джексон протягом року знімав довгоочікуваний фільм.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Принцу Чарльзу поклявся у вірності персонаж з "Гоббіта"

Сцена, на якій режисер виголосив свою вітальну промову, була виконана у вигляді будиночка гоббіта, з круглих дверей якого Джексон, немов герой своєї казки, ефектно з'явився під оплески натхнених глядачів.

На червоній доріжці блищали в цей день і виконавці головних ролей - Кейт Бланшетт, Мартін Фріман, Елайджа Вуд, а також Джеймс Кемерон і навіть правнук метра фентезі Ройд Толкієн.

Сюжет нового фільму будується навколо небувалої подорожі гоббіта Більбо і 13-ти гномів, вимушених залишити рідну Гоббітанія в пошуках вкрадених драконом Смогом скарбів. На шляху їх зустрінуть вірні друзі - Гендальф, Беорн, горді орли і ельфи, а також підступні вороги - армія гоблінів, з якими їм належить битися.

Прем'єра в Україні призначена на 20 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єра "Гоббіта": Веллінгтон заполонили чарівні ельфи і страшні орки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути