пʼятниця, 02 листопада 2012 14:58

Новозеландська компанія запустила літак з гномами, хоббітами та ельфами з "Володаря кілець"

 Новозеландська компанія запустила літак з гномами, хоббітами та ельфами з "Володаря кілець"
Кадр з фільму "Хоббіт". Фото: kinopoisk.ru

Новозеландська авіакомпанія Air New Zealand зняла ролик про правила поведінки під час польоту з героями з книг Толкієна "Володар кілець" і "Хоббіта".

У ролику розповідаються стандартні правила поведінки в польоті: необхідність пристебнути ремені, відключити мобільні телефони та інші електронні пристрої, заборона на куріння і тому подібне. Однак замість звичайних людей в ньому фігурують герої фентезі-саг Толкієна: стюардів і стюардес зображують ельфи, капітана - маг, а пасажирів - хоббіти, гноми, орки, назгули і Горлум. Сама авіакомпанія в рекламному відео перейменована в "Авіалінії Середзем'я".

Роль одного з пасажирів в ролику грає Пітер Джексон, режисер кінотрилогії "Володар кілець" і "Хоббіта". За сюжетом ролика він володіє Кільцем Всевладдя і невидимим летить у літаку.

Прем'єра першого фільму з трилогії "Хоббіт: неждана подорож" відбудеться в Новій Зеландії 28 листопада. Саме тут проходили зйомки "Хоббіта" і "Володар кілець", крім того, ця країна є батьківщиною режисера. Український глядач побачить фільм 20 грудня.

Напередодні прем'єри "Хоббіта" в Новій Зеландії запустили відразу декілька масштабних рекламних акцій. Випустять в обіг золоті монети із зображенням героїв "Хоббіта", які будуть прийматися до оплати поряд з новозеландським доларом. А в аеропорту Велінгтона була встановлена ??велика скульптура Горлума.

Зараз ви читаєте новину « Новозеландська компанія запустила літак з гномами, хоббітами та ельфами з "Володаря кілець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі