четвер, 17 червня 2021 14:10

Потап з напівоголеною білявкою провів обряд екзорцизму

Потап з напівоголеною білявкою провів обряд екзорцизму
Потап з'явився в неочікуваному образі в новому кліпі. Фото: Руслан Масловський

Артист 40-річний Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, випустив сольний кліп на трек "Экзорцизм". У відеороботі присутні елементи горрору.

Кліп опублікували на офіційній YouTube-сторінці продюсера.

"Головний герой - творець, який охоплений пристрастями. До того як відбувається доленосна зустріч з Любов'ю, його душа повна мук і протиріч. Героїня - уособлення Любові, вона відіграє вирішальну роль у долі героя: виліковує його душевні рани, робить його кращим і сильнішим, утихомирює його, подібно до обряду екзорцизму", - підписав відео.

Пісня "Экзорцизм" увійшла до нового альбому Потапа "Без реклами". Режисером відео є Станіслав Капралов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Разом із Вікторією Бекхем: після 15-річної паузи Spice Girls випустять пісню

"Сюжетна лінія кліпу повторює лінію моєї власної долі. Я, як актор, багато в чому віддався талановитому українському кінорежисерові Стасу Капралову: розповів йому свою історію, а він надав їй художню форму і наповнив кінематографічними елементами. У нас вийшов мініфільм з елементами горрору про чарівну і цілющу енергію любові", - зазначив виконавець під роликом.

Артисти 34-річна Настя Каменських і 40-річний Олексій Потапенко, який має сценічне ім'я Потап, відсвяткували річницю шлюбу. 23 травня 2019 року пара одружилася. З нагоди "паперового весілля" подружжя показало ніжні світлини, які раніше не публікували. Продюсер привітав кохану в Instagram і поділився роликом. Він був змонтований зі знімків, зроблених у день весілля. Також Потап додав до відео свою пісню "Ровно".

Зараз ви читаєте новину «Потап з напівоголеною білявкою провів обряд екзорцизму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути