середа, 24 листопада 2010 10:59

Популярні видання женуться за нареченою принца Вільяма

Популярні видання женуться за нареченою принца Вільяма

Західні ЗМІ вже прозвали наречену принца Вільяма Кейт Міддлтон "новою Анджеліною Джолі таблоїдів", але не тому, що вони схожі. Справа в тому, що журнали із майбутньою принцесою на обкладинці дуже швидко розкуповують. Головний редактор People, розповів, що історія Кейт - справжня казка:

"Це історія красивої дівчини, яка ось-ось стане принцесою. Упевнений, у неї все вийде. У цій казці хіба що дракона не вистачає", - сказав він.

Подейкують, що американські Vogue, Harper's Bazaar і Marie Claire готові знехтувати зірками першої величини, аби Кейт з'явилася на їх обкладинках.

Нагадаємо, принц Вільям і Кейт Міддлтон заручились в кінці жовтня в Кенії, проте про їхні заручини стало відомо лише в середині листопада. Рідні принца і його коханої вітали їхнє рішення і назвали його довгоочікуваним.

Пара оголосила дату і місце майбутньої весільної церемонії. Святкування відбудеться 29 квітня 2011 року у Вестмінстерському абатстві.

Британські виробники сувенірів вже приступили до роботи зі створення пам'ятних подарунків - чашок, тарілок, келихів, інших предметів ужитку із зображеннями портретів "зоряної пари".

Spletnik

Зараз ви читаєте новину «Популярні видання женуться за нареченою принца Вільяма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути