вівторок, 23 листопада 2010 15:33

Принц Уільям одружиться у квітні наступного року

Принц Уільям одружиться у квітні наступного року

Британський принц Уільям і його кохана Кейт Міддлтон оголосили дату і місце майбутньої весільної церемонії. За рішенням пари, святкування відбудеться 29 квітня 2011 року у Вестмінстерському абатстві, повідомляє Sky News.

Раніше в британській пресі з'являлися припущення про те, що принц і Кейт Міддлтон одружаться влітку: серед можливих дат називалися дні річниць двох весіль батька нареченого - принца Чарльза, а також дні перед і після дня народження Уільяма. Чим пояснюється остаточний вибір дати, не уточнюється, проте, як відзначає телеканал, 29 квітня - день поминання святої Катерини Сієнської.

Список гостей заходу поки що не затверджений остаточно. Крім того, принц ще не вибрав, хто стане його свідком. Раніше з'явилася інформація про те, що Уільям запросив на цю роль актора Роберта Паттінсона, проте ці відомості у результаті не підтвердилися. День одруження принца Уільяма і Кейт Міддлтон оголошений святковим.

Уільям і Кейт Міддлтон заручились в кінці жовтня в Кенії, проте про їхні заручини стало відомо лише в середині листопада. Рідні принца і його коханої вітали їхнє рішення і назвали його довгоочікуваним.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Принц Уільям одружиться у квітні наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути