вівторок, 02 червня 2015 09:45

Полякова та Камалія ледь не задушили один одного
3

Фото: Прес-служба

Afterparty всеукраїнського конкурсу Miss Blonde Ukraine 2015 ледь не закінчилося бійкою.

Напередодні міжнародного дня блондинок в концертному холі FREEDOM обрали найкрасивішу блондинку країни. Ведучим такої почесної церемонії виступили Анатолій Анатоліч і головна Суперблондинка країни Оля Полякова. У журі справжні цінителі краси і жіночі серцеїди - Потап, Григорій Решетник, Вадим Мічковський і Володимир Моїсеєнко. Саме за їх одностайним рішенням Miss Blonde Ukraine 2015 стала 19-річна уродженка Херсона - Ольга Довгань. Цього року девіз конкурсу "Зробимо світ світлішим!" Набув особливого значення: всі кошти, виручені з аукціону, були спрямовані на благодійні цілі.

На один з лотів - найкрасивіший ювелірний виріб - претендувала не тільки Суперблондинка, але і співачка Камалія. Грошову баталію виграла дружина Захура Мохаммада, на що Полякова відповіла таким чином: "Я завжди знала, що всі гроші світу крутяться у цих людей. Я з собою всього 1,5 тисячі гривень взяла, а Камалія з собою чоловіка привела. Це нокаут".

Зі сцени Суперблондинка дала обіцянку, що в наступному році стане ведучою премії YUNA і як гонорар забере прикраса, куплене Камалією на аукціоні.

Як відомо, відносини між Олею Поляковою і Камалією не можна назвати дружніми. Всьому виною скандальний кліп Суперблондинки "Шльопки", в якому прототипом головного героя став Захур Мохаммад. Справа до судового розгляду не дійшло, але погрози на адресу Полякової неодноразово надходили.

На afterparty Полякова не упустила свій шанс нагадати про інцидент, що трапився і зізналася, що одна "поява" Захура в кліпі "Шльопки" зібрало 7000000 переглядів, зробивши його мега-популярним. Після чого Суперблондинка запропонувала Мохаммаду стати прем'єр-міністром України, аргументуючи це тим, що він приносить удачу, як і у випадку з творчістю та особистим життям його дружини. На що Камалія вирішила відреагувати, жартома кулаками.

Зараз ви читаєте новину «Полякова та Камалія ледь не задушили один одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути