Ексклюзиви
понеділок, 25 жовтня 2021 15:41

Показав прес і дружину: Цимбалюк захопив мережу сонячними фото з Мальдівів
5

Актор 31-річний Тарас Цимбалюк з дружиною Тіною полетіли у відпустку на Мальдівські острови. Звідти подружжя ділиться яскравими пляжними фото.

Зірка фільму "Чорний ворон" зазначив, що вони з коханою ставилися до відділених островів невеликого розміру "з нотою скептицизму". Сонячними знімками і думками про подорожі поділився в Instagram. На світлинах позував на пляжі, хизуючись сталевим пресом. Також показав дружину в бікіні.

"Ми завжди з нотою скептицизму ставились до відділених островів невеликого розміру, де крім океану, пальм і білого піску нічого немає. Але наша думка цілком змінилась. За роки, прожиті разом з моєю Тіною, ми дійшли спільного знаменника у багатьох пунктах, але подорожі - був точно одним з основних. Наше взаємне бачення туризму виглядає приблизно так: прибувши до країни, брати машину в оренду і якомога більше побачити. Ніяких турів, групових екскурсій тощо", - написав чоловік.

Актор Тарас Цимбалюк з дружиною Тіною полетіли у відпустку на Мальдівські острови
Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk
Актор Тарас Цимбалюк з дружиною Тіною полетіли у відпустку на Мальдівські острови
Зірка показав дружину в купальнику
Також похизувався сталевим пресом
Зірка показав дружину на відпочинку

Пара планувала подорож заздалегідь, а в пріоритеті були ті країни і міста, які є новими для обох.

"Літо видалось насиченим в плані зйомок, тому після весілля я, взявши два проекти, майже щодня був на майданчику. Саме тому було прийняте сімейне рішення поїхати на відпочинок, котрий стане райським островом без активного і звичного для нас туристичного ритму. І ось так, 21-ою країною у моєму туристичному списку стали Мальдіви. Сказати, що ми задоволені - не сказати нічого. Ці острови дійсно створені для цілковитої людської гармонії та людського внутрішнього спокою", - поділився Цимбалюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це як секс утрьох" - Дантес відверто поділився деталями сімейного бюджету з Дорофєєвою

Актор додав, що активностей на острові більше, ніж вони уявляли.

Український актор Тарас Цимбалюк з дружиною Тіною їздили у відпустку на іспанський острів Тенерифе.

Кохана знаменитості активно публікує відверті фото в бікіні на тлі мальовничих видів. Тіна позувала на пляжі в рожевому мікробікіні. Молода дружина похизувалася стрункою фігурою на тлі Атлантичного океану. Також дівчина позувала спиною до камери та показала підтягнуті сідниці.

Зараз ви читаєте новину «Показав прес і дружину: Цимбалюк захопив мережу сонячними фото з Мальдівів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути